Στις πλαγιές του Κισσάβου

O EOΣ Λάρισας διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαϊου τον 2ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Κισσάβου o oποίος θα πραγματοποιηθεί με αλλαγή της περσινής διαδρομής η οποία ξεκινά από το Στόμιο και τερματίζει στην Αγιά. Δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν από τις 25 Φεβρουαρίου.

Share

O EOΣ Λάρισας διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαϊου τον 2ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Κισσάβου. Φέτος θα υπάρξει αλλαγή στη διαδρομή (36 χλμ. πέρυσι), η οποία θα ξεκινά από το παραλιακό χωριό του Στομίου θα ανεβαίνει στο ορειβατικό καταφύγιο του ΕΟΣ Λάρισας στα 1604 μ. στη συνέχεια θα κατηφορίσει στο χωριό Σπηλιά σε υψόμετρο 800μ. Από εκεί θα ανηφορίσει την περιοχή της Συναχόβρυσης με κατεύθυνση την κορυφή του Κισσάβου στα 1978 μ. θα συνεχίσει στο κτίριο του ΟΤΕ και στην συνέχεια κατηφορίζει περνώντας από τα χωριά Ανατολή και Μεταξοχώρι, με κατάληξη την Αγιά όπου και ο τερματισμός.

Eγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΣ Λάρισας  www.eoslarissas.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αυλαία έπεσε στο Γαλάτσι
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο τελευταίος αγώνας της σειράς alpamayoPRO Trail Project Cup όπου οι φίλοι του trail running ήρθαν αντιμέτωποι τις ανηφόρες του Άλσους Βεΐκου. Στο κάλεσμα του καταστήματος alpamayoPRO ανταποκρίθηκαν 90 δρομείς από τους οποίους νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Ασημίνα Συλαίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου η Ζήρεια
Τέλος Μαΐου η Ζήρεια θα κατακτηθεί από δρομείς καθώς θα πραγματοποιηθεί η 3η Αγωνιστική Διάσχιση της Ζήρειας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο