2ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης – 3o Arkalochori Street Run

2-10-2016: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και το 3ο Arkalochori Street Run.

Share

Στις 2 Οκτώμβρη 2016 θα πραγματοποιηθεί από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας ΑΘΛΗ. ΣΥ ο Ημιαραθώνιος Κρήτης και οι παράλληλοι αγώνες δρόμου 5, 10 χλμ. και 1000μ. για παιδια.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ   είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και των λαϊκών αγώνων δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων και αγώνα 1000 μέτρων  για παιδιά Δημοτικού  με την ονομασία Arkalochori Street Run που θα διεξαχθούν την Κυριακή 02 Οκτωβρίου  2016 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Τόπος διεξαγωγής:
Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης
Εκκίνηση Τερματισμός:
Δημοτικό θέατρο Αρκαλοχωρίου
Ημερομηνία:
Κυριακή 02 Οκτωβρίου  2016
Ώρα εκκίνησης:
10 Χιλιόμετρα: 09:00
Ημιμαραθώνιος: 09:15
1000 μέτρα: 09:20
5 χιλιόμετρα: 12:00

Ώρα προσέλευσης:
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκίνησης το αργότερο 45 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα που θα αγωνιστούν.

Οι συμμετοχές θα κλείσουν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 αν και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις μέχρι τότε.

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: θα ενημερωθείτε μέσω email λίγες μέρες πριν τον αγώνα  για το σημείο και την ώρα παραλαβής του πακέτου συμμετοχής που θα γίνει την λίγες ημέρες πριν τον αγώνα  από επιλεγμένα σημεία στο Αρκαλοχώρι και στο Ηράκλειο.

Πακέτο συμμετοχής:
Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:
Ημιμαραθώνιο , 10 χλμ 5 χλμ

1. Το αθλητικό μπλουζάκι της διοργάνωσης
2. Chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
3. Τον αριθμό συμμετοχής
4. Το χειροποίητο συλλεκτικό μετάλλιο (μόνο για όσους τερματίσουν)
5. Την τσάντα της διοργάνωσης
6. Προσωπικές φωτογραφίες από τον τερματισμό ή και την εκκίνηση με την αναγραφή του χρόνου.
7. την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
8. On-line πιστοποιητικό συμμετοχής

για τα 1000μ
1. Μακό μπλουζάκι
2. Τον αριθμό συμμετοχής
3. Χειροποίητο μετάλλιο (διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες)
4. την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα

Δικαίωμα συμμετοχής: Στους αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές αθλούμενοι και περιπατητές ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Το όριο τον 5 χιλιομέτρων είναι 1 ώρα και 10 λεπτά, χρόνος που μπορεί να γίνει και με αργό περπάτημα.

Στο Ημιμαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στα 10 χιλιόμετρα δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και στα 5 χιλιόμετρα όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος την ηλικίας τους. Αθλητές κάτω των 18 χρονών θα πρέπει να έχουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική με την χρήση chip που θα δοθούν λίγες ημέρες πριν τον αγώνα μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής . Εκτός την εκκίνηση και τον τερματισμό θα υπάρχουν αρκετά σημεία ελέγχου για να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.
Ισχύουν οι κανονισμοί της ομοσπονδίας συλλόγων μαζικού αθλητισμού για τους αγώνες δρόμου. Τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, καθώς και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό και οπτικό υλικό.
Τα αποτελέσματα θα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και όποιος τερματίσει θα μπορεί να δει το χρόνο του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης την ίδια στιγμή. Ενστάσεις θα γίνονται δεκτές εως Τετάρτη 5 Οκτωβρίου , ημέρα που θα αναρτηθούν και τα τελικά αποτελέσματα.
Προσοχή: Η απονομή των επάθλων στην γενική κατηγορία και στις ηλικιακές κατηγορίες θα γίνει βάση του μικτού χρόνου και όχι του καθαρού. Γιαυτό το λόγω παρακαλούμε όσους στοχεύουν σε διάκριση να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά την εκκίνηση των αγώνων.

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του αγώνα www.cretehalfmarathon.com
και τη σελίδα μας στο Facebook   www.facebook.com/arkastru

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος
5-3-2017: Στις 5 Μαρτίου 2017 ο “11ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος”.
10ος Αγώνας Δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή - Δρόμοι του Βασιλιά Αθάμα»
11-8-2018: Αγώνας 12,2 χλμ. από το Αθαμάνιο στο Τετράκωμο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο