adidas: Mini Documentary Chasing Sub2

H iστορική kατάρριψη του fράγματος των 2 ωρών σε Μαραθώνιο

Share

Η adidas Παρουσιάζει το Mini Documentary “Chasing Sub2 : The Journey of Sabastan Sawe’s Historic 1:59:30 Marathon ”, για την Ιστορική Κατάρριψη του Φράγματος των 2 ωρών σε Μαραθώνιο

Η adidas αποκαλύπτει το “Chasing Sub2: The Journey of Sabastan Sawe’s Historic 1:59:30 Marathon”, ένα δυναμικό mini documentary που καταγράφει το ταξίδι προς ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ιστορία του παγκόσμιου running: την πρώτη επίσημη επίδοση κάτω από τις 2 ώρες  σε Μαραθώνιο με τα Adizero Adios Pro Evo 3.

Το film, με αφηγητή τον θρύλο του μαραθωνίου Haile Gebrselassie, ακολουθεί την πορεία του αθλητή της adidas Sabastian Sawe, ο οποίος πέτυχε το ιστορικό Sub2, φορώντας το πρωτοποριακό Adizero Adios Pro Evo 3 — το πρώτο racing shoe της adidas κάτω από 100 γραμμάρια.

Με διάρκεια 12 λεπτά, το “Chasing Sub2: The Journey of Sabastan Sawes Historic 1:59:30 Marathon αποτυπώνει όχι μόνο την αθλητική υπέρβαση, αλλά και τη συλλογική προσπάθεια πίσω από αυτή: από το training camp στην Κένυα, μέχρι τα εργαστήρια καινοτομίας της adidas στη Γερμανία, και την κορύφωση στους δρόμους του Λονδίνου.

Η ιστορία ξεκινά από ένα όραμα που γεννήθηκε το 2008 από τον ίδιο τον Gebrselassie και εξελίσσεται μέσα από την καθημερινότητα του Sawe και του προπονητή του, Claudio Berardelli, αναδεικνύοντας τον ρόλο της επιστήμης, της τεχνολογίας και της ανθρώπινης επιμονής.

Παράλληλα με το documentary, η adidas παρουσιάζει μια σειρά από social episodes, εστιάζοντας σε τρεις βασικούς πυλώνες: τον αθλητή Sabastian Sawe, το μοντέλο Adizero Adios Pro Evo 3 και το κοινό όραμα πίσω από το Sub2.

Το project επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να επενδύει στη συνεχή εξέλιξη του αθλητισμού και στην υποστήριξη των elite αθλητών. Με το “Chasing Sub2: The Journey of Sabastan Sawes Historic 1:59:30 Marathon, η adidas δεν αφηγείται απλώς μια επιτυχία, καταγράφει μια στιγμή που επαναπροσδιορίζει τα όρια της ανθρώπινης δυνατότητας και εμπνέει τη νέα γενιά δρομέων σε όλο τον κόσμο.

Το “Chasing Sub2: The Journey of Sabastan Sawe’s Historic 1:59:30 Marathon” έκανε πρεμιέρα σήμερα, 30 Απριλίου στο επίσημο κανάλι της adidas στο YouTube.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Chios Hardstone Trail 2026: Χρήσιμες πληροφορίες
Ώρες προσέλευσης αγώνων και δράσεων
Έσπασε το δίωρο στον Μαραθώνιο. Και τώρα τι;
Μία ανάλυση για αυτά που είδαμε και που θα δούμε…
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο