Επικά δρομικά βίντεο vol19

Μοναδικά βίντεο και σήμερα με μία δόση νοσταλγίας!

Share

Ένα 400αράκι είναι…
Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα… 400άρι; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε ρωτήστε τους 164 αθλητές που έλαβαν μέρος στο Red Bull 400. Πρόκειται για έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ανέβασμα της πίστας για σκι στην περιοχή Planica της Σλοβενίας. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μία γεύση!

Προπόνηση με την Jorgensen
H Gwen Jorgensen είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο τρίαθλο. Πλέον έχει προσανατολιστεί στο στίβο και στα 5.000 και 10.000μ. αλλά και στον Μαραθώνιο. Αυτή είναι η τελευταία προπόνηση που εκτέλεσε μαζί με τις συναθλήτριες της πριν αναγκαστούν να φύγουν από τις εγκαταστάσεις τις ΝΙΚΕ λόγω καραντίνας. Πραγματικά, δεν ξέρουμε τι να πρωτοζηλέψουμε: Την παρέα σε μία διαλειμματική προπόνηση και τη γλυκιά κούραση μετά από αυτή, τους γρήγορους ρυθμούς ή το απίθανο στάδιο στις εγκαταστάσεις της ΝΙΚΕ…

Η μαγεία του δυνατού φίνις
Πάντα τα τελευταία μέτρα ενός αγώνα δρόμου έχουν μία ξεχωριστή γοητεία. Δείτε 7 συγκλονιστικά φίνις από αγώνες εντός στίβου που σίγουρα θα απολαύσετε!

Φωτίζοντας την πόλη
Αν κάτι έχει λείψει πολύ από όλους μας είναι οι αγώνες. Οι στιγμές πριν από την εκκίνηση, η ώρα της προσπάθειας, η ανταμοιβή του τερματισμού, τα “μπράβο” των φίλων και των συναθλητών. Ας θυμηθούμε έναν ξεχωριστό αγώνα που πάρα πολλοί αγάπησαν. Ήταν το 2017, λοιπόν, και τότε τρέξαμε βράδυ στους άδειους δρόμους της Αθήνας στο Lighting Up Athens! Φυσικά, τώρα έχουμε την επιλογή του Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running για να τρέξουμε, έστω και εικονικά, σε έναν αγώνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επικά δρομικά βίντεο vol13
Ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ, το Beer Mile, ανώμαλος δρόμος κι ένα… challenge
Επικά δρομικά βίντεο vol14
Ένας σπουδαίος δρομέας, ένας μεγάλος τελικός, τρέξιμο παρέα με την Emily και τα κορίτσια της Εθνικής Ιταλίας
Επικά δρομικά βίντεο vol18
Ντοκιμαντέρ για έναν μεγάλο, μερικές μέρες στην Κένυα, οι απίθανοι 85άρηδες και ιστορίες από την Νέα Υόρκη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο