Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running

Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος μια διαδρομή!

Share
Stop Coronovirus Virtual Run by All About Running

Σύσσωμη η δρομική κοινότητα έχει αυτή την περίοδο δύο επιθυμίες. Η πρώτη είναι το τέλος αυτής της τραγικής περιόδου για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον κορωνοϊό. Και η δεύτερη η επιστροφή στην καθημερινότητα, στις εργασίες μας και βέβαια στις προπονήσεις και τους αγώνες μας.

Τον αγώνα αυτό τον δίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά, με υπευθυνότητα μένοντας σπίτι και ακολουθώντας όλους τους κανόνες προστασίας και υγιεινής, αλλά και παράλληλα όλοι μαζί ενωμένοι.

Το Stop Coronavirus Virtual Run είναι μια πρωτοβουλία της ALL ABOUT RUNNING. Στόχος της είναι να δυναμώσει το ηθικό όλων των δρομέων και παράλληλα, να τονίσει την αναγκαιότητα της υπεύθυνης στάσης απέναντι στον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο.

Νίκος Πολιάς: Θα συμμετάσχω και εγώ!

Ο διευθυντής της ALL ABOUT RUNNING Νίκος Πολιάς, δήλωσε για την πρωτοβουλία αυτή: “Διοργανώνουμε ή συμμετέχουμε στη διοργάνωση περίπου 100 event ετησίως που σχετίζονται με το τρέξιμο σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Τουρκία.

Νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε στους χιλιάδες δρομείς, που συμμετέχουν στους αγώνες μας όλα αυτά τα χρόνια, έναν μοναδικό διαδικτυακό αγώνα όπου θα τρέξουμε μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά.

Αγαπάμε τη ζωή, αγαπάμε το τρέξιμο, γι’ αυτό τρέχουμε τώρα ο καθένας μόνος του, ώστε σύντομα να μπορέσουμε  να τρέξουμε και πάλι όλοι μαζί!

Και συνεχίζει: “Διανύουμε μια περίοδο που λόγω των μέτρων περιορισμού της επιδημίας, οι μετακινήσεις αλλά και οι επιλογές για άθληση είναι περιορισμένες. Το τρέξιμο παραμένει η πιο απλή μορφή άσκησης πάντα, όμως, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε όλοι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, τόσο οι έμπειροι δρομείς, όσο και οι νεότεροι”
.

Λάβετε θέσεις!

3, 2, 1 και… φύγαμε για το Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running!

Διάρκεια αγώνα
Οι εγγραφές του αγώνα ξεκινούν την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου στις 14:00 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 12:00. Μπορείς να ανεβάζεις τον χρόνο σου από την Τετάρτη 22 Απριλίου στις 12:00 μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου στις 12:00.

Διαδρομές 5 και 10 χλμ.

Η επιλογή των αποστάσεων έγινε με σεβασμό στις οδηγίες που αναφέρονται σε ήπια άσκηση, ανάλογα με το επίπεδο κάθε δρομέα, διάρκειας όχι μεγαλύτερης των 90 λεπτών. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να τρέξεις 10 χλμ. ή 5 χλμ. ή και τις δύο αποστάσεις εφόσον όμως έχεις κάνει ξεχωριστή εγγραφή για κάθε μία από αυτές.

Πως θα λάβω μέρος;

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1ο: Κατεβάζεις δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σου ή μπαίνεις από τον υπολογιστή σου στη διεύθυνση https://live.sporthive.com/event/9113

Βήμα 2ο: Κάνεις την εγγραφή σου, η οποία είναι Δωρεάν, πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή  / Sign Up! Αμέσως μετά θα λάβεις το επιβεβαιωτικό μήνυμα της εγγραφής σου. Το ίδιο βράδυ θα σου σταλεί email με τον αριθμό της συμμετοχής σου. Οι αποστολές των αριθμών συμμετοχής θα αφορούν εγγραφές που έχουν γίνει μέχρι και τις 18:00 της ίδιας ημέρας!

Βήμα 3ο: Επιλέγεις την ημέρα και την ώρα που επιθυμείς για να καλύψεις την απόσταση που έχεις δηλώσει (5 ή 10χλμ. ή και τα δύο). Η ημέρα αυτή μπορεί να είναι από την Παρασκευή 17 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 10 Μαΐου!

Αφού τρέξεις, βγάζεις μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή σου (φωτογραφία από το smart watch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.).

Την ανεβάζεις μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχεις λάβει και την επίδοσή σου πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results.

Την Κυριακή 10 Μαΐου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και το βράδυ θα οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα του Stop Coronovirus Virtual Run by All About Running.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές. Το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα.
Άλλωστε στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή!

Και πρώτη και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία….

Στο Stop Coronavirus Virtual Run by All About Running έχεις τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή ανά απόσταση, να τρέξεις όσες φορές επιθυμείς σε διαφορετικές ημέρες. Έτσι μπορείς να βελτιώσεις την επίδοσή σου μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει.

Live Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα μπορείς να τα βλέπεις συνέχεια από την εφαρμογή πατώντας το κουμπί Results.

Κάθε βράδυ θα ανανεώνεται η κατάταξη ανάλογα με τις νέες επιδόσεις που θα έχουν καταχωρηθεί. Έτσι θα μπορείς να βλέπεις την πορεία σου στον αγώνα καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Take a Selfie

Και βέβαια όλο αυτό γίνεται για να περάσουμε καλά!
Μοιράσου τις στιγμές της προσπάθειάς σου βγάζοντας μία selfie από την εφαρμογή. Κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media ότι έλαβες μέρος στο πρώτο Virtual Run της χώρας.
Χρησιμοποίησε το #Run2StopCoronavirus και προσκάλεσε όλους σου τους φίλους να πάρουν μέρος στον αγώνα!
Μην ξεχάσεις να βγάλεις selfie με το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα!

Αναμνηστικό δίπλωμα

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι νικητές! Θα έχουμε για πάντα το ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα της συμμετοχής μας, το οποίο θα μπορείς να το τυπώσεις μετά την ολοκλήρωσή του.   

Run Safe

Και δεν ξεχνάμε ποτέ! Τρέχουμε υπεύθυνα! Πριν βγεις να τρέξεις δες τις συμβουλές του Runner Magazine για το πως θα τρέξεις με ασφάλεια.

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο