Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρέχοντας στην Στούπα

To Σάββατο 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Στούπα ο 3ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Δυτικής Μάνης.

Share

To Σάββατο 13 Ιουλίου o Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί στην Στούπα ο 3ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Δυτικής Μάνης με τα παρακάτω στοιχεία:

3ος Δρόμος Δυτικής Μάνης

Απόσταση: 10 χλμ.

Παράλληλοι αγώνες: 1.000 μ. για παιδιά και γονείς

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Τόπος εκκίνησης: Παραλία Στούπας

Δηλώσεις συμμετοχής έως και τις 10 Ιουλίου στην ιστοσελίδα www.sdym.gr

Διαδρομή: Η διαδρομή των 10 km με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου.

Ιατρικός έλεγχος:

<!–{1372256444504Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο email: dromosmanis@gmail.com, στα τηλ.:  6981083850 Σαραντέας Παναγιώτης
& 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης και στην ιστοσελίδα www.sdym.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Ανδάνειος Δρόμος
20-8-2016: Ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, τον Σύλλογο Γυναικών Οιχαλία και υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας διοργανώνουν το Σάββατο 20 Αυγούστου τον 8ο Ανδάνειο Δρόμο απόστασης 17 χλμ.
"Σουλάτσο στο Κρανιπάτι" 2016
18-12-2016: Για τρίτη φορά το όμορφο νησί της Κεφαλλονιάς θα φιλοξενήσει ορεινό αγώνα δρόμου με την ονομασία “Σουλάτσο στο Κρανιπάτι”
11ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων
12-8-2018: Αγώνας 21 χλμ. στα Νάματα Κοζάνης
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE