Poikilo Rocky Mountain 2016

3-4-2016: Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το Poikilo Rocky Mountain 2016 για τις 3 Απριλίου 2016, στο Ποικίλο Όρος.

Share

Την Κυριακή 3 Απριλίου ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης διοργανώνει τον ορεινό αγώνα Poikilo Rocky Mountain 2016.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το Poikilo Rocky Mountain 2016 για τις 3 Απριλίου 2016, στο Ποικίλο Όρος. Πρόκειται για αγώνα Trail Running με συνολικό μήκος διαδρομής τα 22.500 μέτρα, συνολική θετική υψομετρική τα 1.052 μέτρα και πολλά τεχνικά μονοπάτια. Εξελίσσεται αποκλειστικά μέσα στο Ποικίλο Όρος και έχει κυκλική μορφή. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν τη συναρπαστική θέα του Όρους από όλες τις πλευρές του ενώ πολλά τμήματα της διαδρομής περνούν μέσα από πευκοδάσος.

Παράλληλα διεξάγονται και δυο μικρότεροι αγώνες:

Α) Poikilo UpDown-Αγώνας 8km
Β) Poikilo Fun-Αγώνας 4km για αρχάριους δρομείς και παιδιά

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου(www.pdsodysseas.gr) συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και διευκρινίζοντας απαραίτητα σε ποιόν αγώνα αφορά η δήλωση. Οι δηλώσεις θα διαρκέσουν από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 έως και Κυριακή 27 Μαρτίου 2016.

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής εντός 3 (τριών) εργάσιμων ημερών από την ημέρα εγγραφής. Απαραίτητη είναι η ξεχωριστή αναγραφή του ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΥ του κάθε αθλητή που θα λάβει μέρος, στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ στο καταθετήριο. Τυχόν έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν τον καταθέτη και η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη αν το ποσό της κατάθεσης είναι μικρότερο του κόστους συμμετοχής.

Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα καταστήματα:
• Topcycles στο Περιστέρι (Bασιλέως Αλεξάνδρου 72)
• Pulse100 στην Νεα Ερυθραια (Τατοΐου 102)
όπου μπορείτε να εξοφλήσετε τη συμμετοχή σας.

Bonus Γρήγορης Εγγραφής
Οι πρώτοι 250 αθλητές που θα ολοκληρώσουν με την πληρωμή την εγγραφή τους, θα κερδίσουν μια μπαντάνα κεφαλής (τύπου Buff) me to logo του αγώνα.

Το Start Pack του αγώνα περιλαμβάνει:

  • Αριθμό Συμμετοχής(Bib Number)
  • Τσιπ Χρονομέτρησης
  • Αναμνηστικό Δίπλωμα
  • Μπαντάνα(πρώτοι 250)
  • Ενεργειακή Μπάρα
  • Ενεργειακό Gel
  • Χυμό
  • Παγωτό
  • Καφέ

Κόστος συμμετοχής: 15 € για τoν αγώνα Poikilo Rocky Mountain  22,5 km και 10 € για των αγώνες Poikilo UpDown 8km και Poikilo Fun 4km.Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα θα υπάρξει όριο 400 αθλητών και στους τρεις αγώνες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.pdsodysseas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πειραιάς Βίκος Relays
17-10-2015: Ο 6ος αγώνας της σειράς θα γίνει στον Πειραιά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο