8οι Αγώνες «Nuventi Races» – Ακύρωση

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει ακυρωθεί.
Θα υπάρξει ανακοίνωση για νέα ημερομηνία.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης στο Παλαιό Φάληρο με την ονομασία Nuventi Races.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Η Nuventi, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου, διοργανώνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 στον Φλοίσβο του Π. Φάληρου τους 8ους Αγώνες “Nuventi Races” με Κολύμβηση Open Water 1 και 3Κ, Aquathlon Sprint και Σκυταλοδρομία Aquathlon Sprint.
Οι αγώνες τελούν υπό τη αιγίδα της Ε.Ο.ΜΟ.Π.

Με γνώμονα την υγεία και ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα διοργανώσουμε αγώνες σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων της αρμόδιας Ομοσπονδίας Ε.Ο.ΜΟ.Π. για την εποχή του Covid-19.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, όλοι οι αθλητές/τριες και οι εμπλεκόμενοι υποχρεούνται να φέρουν μαζί τους και να κάνουν χρήση προστατευτικής μάσκας καθώς και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας 2 μέτρων. Οι αθλητές/τριες δεν θα κάνουν χρήση μάσκας μόνον κατά τη διάρκεια του αγώνα.

• Σύμφωνα με την από 21/9/20 οδηγία της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ που καθορίζει όριο 50 συμμετεχόντων στις αγωνιστικές διαδικασίες, θα υπάρχει όριο συμμετοχών 50 ατόμων ανά κάθε αγώνισμα Κολύμβησης Open Water 1 και 3Κ και Αquathlon Sprint. Η εκκίνηση/τερματισμός κάθε αγωνίσματος θα γίνεται σε ξεχωριστές χρονικές περιόδους ώστε να τηρείται το παραπάνω όριο στους χώρους της διοργάνωσης. Επιπρόσθετα, η εκκίνηση κάθε αγωνίσματος θα γίνεται τμηματικά σε σειρές, δηλαδή κατά κύματα, ώστε να αποτραπεί ο συνωστισμός κατά τη διάρκεια του αγώνα.

• Σε περίπτωση που το όριο 50 συμμετοχών μειωθεί από τις Αρχές μετά τις 4/10/20, οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αναβάλουν ή ακυρώσουν τους αγώνες και οι εγγραφέντες θα έχουν την επιλογή να λάβουν πίσω το ποσό συμμετοχής τους ή να μεταφέρουν την εγγραφή τους για επόμενη διοργάνωση Nuventi Races.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις ηλεκτρονικές εγγραφές των αθλητών/τριών. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link:https://forms.gle/Ke7gqWTM6YNaDfEd9 (για να μπείτε στη νέα φόρμα απαιτείται να έχετε λογαριασμό Google, αν δεν έχετε λογαριασμό, ανοίξτε εύκολα στη σελίδα google.com βάζοντας ένα όνομα χρήστη/username και έναν κωδικό/password).

www.facebook.com/nuventi
www.facebook.com/events/364161948097729
Twitter: @Nuventi1
Instagram: nuventi1

Κατεβάστε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
40ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Posidonia Running Event 2024
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Belles Historic Trail 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο