Οι εναλλακτικές του καλοκαιριού

Δείτε την… αλλιώς αυτό το καλοκαίρι και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό

Share

Σκέφτεστε αυτό το καλοκαίρι να κάνετε κάτι διαφορετικό; Ένα μικρό κι ευχάριστο διάλειμμα από το τρέξιμο, μία νέα αθλητική εμπειρία που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και γιατί όχι στη συνέχειανα γίνετε καλύτερος δρομέας; Το RUNNER’S SPECIAL που διαβάζετε είναι για σας!

Αθλητικές, καλοκαιρινές δραστηριότητες, παραπλήσιες με το τρέξιμο που θα σας γυμνάσουν ολοκληρωμένα, θα διατηρήσουν ή και θα βελτιώσουν την αντοχή σας, θα σας χαρίσουν νέες κι ευχάριστες εμπειρίες, θα σας κάνουν να δείτε το τρέξιμο από διαφορετική οπτική, ενώ θα σας βοηθήσουν να πετύχετε  τους επόμενους δρομικούς σας στόχους.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα δούμε μαζί ποιες είναι οι ιδανικές επιλογές για τους δρομείς, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της καθεμίας πάντα υπό το δρομικό πρίσμα, πότε θα πρέπει να τις επιλέξετε και πότε να τις αποφύγετε, ενώ με τη βοήθεια των ειδικών θα μάθετε πώς να τις εντάξετε στο πρόγραμμά σας, προπονητικά προγράμματα, αλλά και χρήσιμες συμβουλές για να προστατευτείτε από τραυματισμούς και να ωφεληθείτε στο μέγιστο δυνατό βαθμό ως δρομείς!

Δείτε τις εναλλακτικές δραστηριότητες:

 Trail running

 Τρίαθλο

 Crossfit

 Sprint    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ρόλος του γαλακτικού οξέος στην προπόνηση
Προσεγγίστε την ιδανική προπόνηση με βάση το γαλακτικό οξύ
Το κλειδί της επιτυχίας!
Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, με τους περισότερους να μιλούν για οικονομικά προβλήματα, δεν είναι παράλογο που και οι δρομείς μιλούν για οικονομία. Βέβαια, άλλο πράγμα οι οικονομικοί όροι του κ. Παπακωνσταντίνου και άλλο το… οικονομικό τρέξιμο του Zersenay Tadesse. Ίσως να έχετε ακούσει ότι οι Αιθίοπες, οι Κενυάτες και οι δρομείς από την Ερυθραία έχουν την καλύτερη δρομική οικονομία. Τι είναι όμως η δρομική οικονομία, η βελτίωση της οποίας αποτελεί διακαή πόθο κάθε δρομέα;
Όλα σε ένα
3+1 προπονήσεις σε ανηφόρα για να ανεβείτε επίπεδο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο