Κάντε το τρέξιμό σας πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρον

Το τρέξιμό σας μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρον αν τρέχετε για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.

Share

Το τρέξιμο μπορεί να γίνει πολύ πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρον αν γίνεται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Ενημερωθείτε για αγώνες που γίνονται για να βοηθήσουν κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα, όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η «Πνοή», η «Φλόγα», η «Ελπίδα» κ.α. και λάβετε μέρος.
Η ιδέα ότι τρέχετε για «καλό σκοπό» θα αποτελέσει σημαντικό κίνητρο για να είστε πιο συνεπείς στις προπονήσεις σας και θα δώσει ένα ξεχωριστό νόημα στο τρέξιμό σας.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδυάσετε το τρέξιμο με την υποστήριξη ενός φιλανθρωπικού σκοπού, αποτελεί ο μαραθώνιος της Μεσσήνης και ο δρόμος των 10 χλμ. που διεξάγεται εκεί την Κυριακή 29 Μαρτίου.

Αν λοιπόν έχετε όρεξη για εκδρομή και απόδραση από την πόλη επισκεφθείτε την Μεσσήνη, χαρείτε τον αγώνα στα 10 (μάλλον) χιλιόμετρα (καθώς η συμμετοχή σε έναν μαραθώνιο δεν θα πρέπει να αποτελεί απόφαση της τελευταίας στιγμής) και ενισχείστε το σημαντικό έργο του συλλόγου «Φλόγα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανοίξτε δρόμους μέσα στο σπίτι σας
Τέρμα στις συνηθισμένες δικαιολογίες για να αποφύγετε το τρέξιμο. Με ένα διάδρομο στο σπίτι, θα τρέχετε όσο και όποτε θελήσετε.
Ανεβείτε επίπεδο
Συμβουλές για νεότερους δρομείς που θα σας κάνουν ακόμα καλύτερους
Προπόνηση ενδυνάμωσης και τρέξιμο: Οι νέες τάσεις
Νέα δεδομένα της προπονητικής για την ενδυνάμωση των δρομέων μεγάλων αποστάσεων
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο