Βόλος Βίκος Relays

1-11-2015: Ο τελευταίος αγώνας της σειράς θα γίνει στον Βόλο.

Share

Ο Βόλος γίνεται ξανά το επίκεντρο του δρομικού κινήματος με τα Βίκος Relays να επιστρέφουν για τον δεύτερο αγώνα στην πανέμορφη παραλία της πόλης!

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι Βολιώτες βγαίνουν στον δρόμο και παίρνουν την σκυτάλη για να τρέξουν σε μια υπέροχη διαδρομή στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα.

Στο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνονται τα εξής αγωνίσματα:

Kids Relays 4×100μ. (6-9 ετών), Kids Relays 4×200μ. (10-11 ετών), Teens Relays 4×1000μ. (12-19 ετών), 4×2500μ. (από 12 ετών και πάνω), 2×5000μ. (από 14 ετών και πάνω).

Τα Βίκος Relays απευθύνονται σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και είναι μία μεγάλη αθλητική γιορτή υπό τους ήχους της μουσικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.relays.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στην Αρχαία Μεσσήνη
Ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Μεσσηνίας συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον «4ο Ανδάνειο Δρόμο 17.000μ» το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Δείτε περισσότερα.
Ιστορικό Σπάρταθλο!
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο ιστορικούς αγώνες υπεραποστάσεων του κόσμου, το Σπάρταθλο. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Πορτογάλος Ζοάο Ολιβέιρα που έφτασε πρώτος στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη. Πρώτη γυναίκα ήταν η Σίλβια Λιούμπικς από την Ουγγαρία ενώ ο Στέργιος Αναστασιάδης ήταν ο πρώτος Έλληνας”. Στον αγώνα ξεκίνησαν 321 δρομείς με τους 148 από αυτούς να ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους.
Έπιασε κορυφή
Η μεγάλη συμμετοχή και η πολύ καλή οργάνωση ήταν για μία ακόμη φορά τα κύρια χαρακτηριστικά του Δρόμου Βουνού Υμηττός που πραγματοποιήθηκε για 11η φορά την Κυριακή 31/1. Μεγάλος νικητής με νέο ρεκόρ διαδρομής ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο