5ος Δρόμος Δυτικής Μάνης και 2ος Κολυμβητικός Αγώνας

4-7-2015: Για 5η χρονιά διοργανώνεται ο Αγώνας Δρόμου Δυτικής Μάνης και ο 2ος Κολυμβητικός Αγώνας στη πανέμορφη Στούπα Μεσσηνίας.

Share

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και τον Αθλητικό συλλογό Mani Academy πραγματοποιούν τον 5ο Δρόμο Δυτικής Μάνης και τον 2ο Κολυμβητικό Αγώνα το Σάββατο 4 Ιουλίου.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

Οι διοργανωτές προκηρύσσουν τον 5ο δρόμο δυτικής Μάνης και τον 2ο κολυμβητικό αγώνα maniacs.

Απόσταση:
10.000 μ για δρομείς, 5 χλμ. για δρομείς και περιπατητές, 
1000μ.  για παιδιά και γονείς και 
αγώνας κολύμβησης απόστασης 1 χλμ. και 2 χλμ.

Ημερομηνία: Σάββατο 4 Ιουλίου


Ωρα εκκίνησης: κολυμβητικού αγώνα 18:00 και αγώνα δρόμου 19:30 


Τόπος εκκίνησης:
 παραλία Στούπας Δηλώσεις στη φόρμα συμμετοχής: 
http://runner.polldaddy.com/s/5th-western-mani-road-race


Κόστος συμμετοχής: 
5 ευρώ. H πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής (θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στα δύο αγωνίσματα ενώ θα δοθεί και αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι)

Διαδρομές: Η διαδρομή των 10 km με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου.

Oι αθλητές του κολυμβητικού αγώνα θα πάρουν  παράλληλη εκκίνηση από την παραλία της Στούπας διανύοντας την απόσταση μέσω δεξιόστροφης τριγωνικής διαδρομής πραγματοποιώντας 2 και 4 στροφές για τα αγωνίσματα των 1000 κ 2000 μ αντίστοιχα.Τηλ συνεννόησης: 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης και 6974572673 Σαραντέας ΠαναγιώτηςΙατρικός έλεγχοςl: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλλιθέα τρέχει ξανά!
Την Κυριακή 13 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο αγώνας Kallithea Run στην πόλη της Καλλιθέας. To πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες των 5 και 10 χλμ.
15th Hercules Marathon
Άνοιξαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Οίτης
Αγώνας στη Βουλιαγμένη
O Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ με την συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων καθώς και την συμμετοχή και υποστήριξη στον εθελοντικό τομέα του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει τον αγώνα 10 χλμ. Run the Lake.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο