8ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»

1-3-2014: Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη μνήμη του κορυφαίου μας Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.

Share

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο ο ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη μνήμη του κορυφαίου μας Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου – ΕΟΣΛΜΑΥ προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου εκτός Σταδίου με την επωνυμία:  8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21,1 χλμ.) «Μιχάλης Κούσης».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Α. Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης» 21,1 χλμ.

1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης» – 21,1 χλμ. 

2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

3. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΑΓΡΙΝΙΟ 

Εκκίνηση: ώρα 11:15, χωριό Βαριά (Δογρή)

Αφετηρία – Διαδρομή: Βαριά (Δογρή)  – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου / Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη.

Τερματισμός: Πλατεία Δημοκρατίας Αγρίνιο.

Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος (αφετηρία, διαδρομή, τερματισμός) θα γίνει με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου. Η αγωνιστική διαδρομή είναι εξ΄ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη, επίπεδη, με ελάχιστη υψομετρική διαφορά.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Α) Ο Ημιμαραθώνιος δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και πάνω, μη εγγεγραμμένων σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.
Για αθλητές αθλήτριες εγγεγραμμένων στο ΣΕΓΑΣ  επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 χρονών και πάνω (γεν. 1997 και μεγαλύτεροι-ες).

Β) Στο λαϊκό δρόμο των 5.000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες , γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και μαθητές-μαθήτριες Λυκείου αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να κάνετε την εγγραφή σας στο σύστημα, στον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ και στα 5.000μ. θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό συμμετοχής, που ανέρχεται σε 8 ευρώ, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς, Αρ. Λογ. 5150053397883, με δικαιούχο την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου. Σαν καταθέτης θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμό σας. Στο e-mail σας, κατόπιν θα σας αποστείλουμε επιβεβαίωση και τον αριθμό συμμετοχής σας.

Οι μαθητές-αθλητές που θα συμμετάσχουν, στον αγώνα των 5.000μ. καθώς και στα 1.000μ. δεν θα πληρώσουν το ποσό συμμετοχής, που ανέρχεται σε 8,00 ΕΥΡΩ.

Γ) Στον αγώνα δρόμου 1.000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων  και Γυμνασίων, αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.    

5. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ
Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, της Γενικής Κατάταξης.
– Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα 
– Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.
– Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο του αγώνα.
Χρηματικά έπαθλα έχουν προβλεφθεί για τους έξι (6) πρώτους αθλητές, ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες, της Γενικής Κατάταξης (βλ. παρακάτω)
Στους νικητές των ακόλουθων κατηγοριών (ξεχωριστά για άνδρες και γυναίκες) θα δοθεί ειδική διάκριση. Από τις βραβεύσεις των κατηγοριών που ακολουθούν ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι τρεις πρώτοι βραβευμένοι της Γενικής Κατάταξης.

Ηλικιακές Κατηγορίες Αγώνα:
1. 18-29 ετών Α & Γ
2. 30-39 ετών Α & Γ
3. 40-44 ετών Α & Γ
4. 45-49 ετών Α & Γ
5. 50-54  ετών Α & Γ
6. 55 -59  ετών Α & Γ
7. 60 + ετών Α & Γ

6. ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο γίνονται ηλεκτρονικά με email  ή με fax μέχρι την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015. Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, αφού πρώτα υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση περί της υγείας τους και την παραδώσουν στη γραμματεία του αγώνα.
Οι Σύλλογοι μπορούν να εγγράψουν τους αθλητές τους με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική επισυναπτόμενη φόρμα.
Οι αθλητές και αθλήτριες των δρόμων 5 km και 1 km μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 26/02/2015, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου και στην: κ.Μπαλάσκα Χριστίνα, αφού πρώτα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση τόσο οι Άνδρες και Γυναίκες του δρόμου των 5km,όσο και ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο του 1km, περί της υγείας τους.

Οι οργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αν ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο να κλείσουν την ηλεκτρονική φόρμα ενωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία. 

Πληροφορίες στα Τηλέφωνα: 2641055655  και  Fax: 26410 27451
e-mail:  [email protected] &  [email protected]

Δυνατότητα εγγραφών για τους δρόμους των 5 και1km, υπάρχει και την ημέρα του αγώνα μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση  στην αφετηρία αφού πρώτα κατατεθεί η υπεύθυνη  δήλωση περί της υγείας τους στη γραμματεία.  Η υπεύθυνη δήλωση των ανηλίκων θα γίνεται από τον γονέα ή τον κηδεμόνα.   

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

7. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μεταφέρουν τους αθλητές από το Αγρίνιο στο χώρο Αφετηρίας με μέσα της διοργάνωσης. 
Ώρα αναχώρησης: 9.30 π.μ.
Σημείο αναχώρησης: Παλαιός σιδηροδρομικός σταθμός – σχολικό συγκρότημα Λορέντζου Μαβίλη. 

8. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 
Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης» καλύπτεται με πλήρη ιατρική κάλυψη. Ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στην αφετηρία, τη διαδρομή και τον τερματισμό του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.
Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

9. ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Α) Ολόκληρη η διαδρομή θα έχει σήμανση ανά χιλιόμετρο πάνω στο οδόστρωμα.
Β) Κατά την διάρκεια της διαδρομής αν κάτι δεν πάει καλά  μπορείτε να ζητήσετε  πληροφορίες ή βοήθεια από τους υπευθύνους των σταθμών, ή από τους ραδιοερασιτέχνες που καλύπτουν την διαδρομή, ή από τον πλησιέστερο κριτή.
Γ) Πίσω από τον τελευταίο  αθλητή θα υπάρχει Λεωφορείο του Δήμου που θα μπορεί να επιβιβάζεται όποιος δεν θα μπορεί να συνεχίσει, Καθώς επίσης θα ακολουθεί και ασθενοφόρο.
Δ) Στην αφετηρία θα υπάρχει υπεύθυνος που θα μεταφέρει το σάκος  με τον ιματισμό των αθλητών και τα προσωπικά αντικείμενα στον τερματισμό (Δημοτικό Θέατρο).

10. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατεθούν στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά σε (4) σταθμούς: 5ο, 10ο, 15ο & 18ο χλμ.
Στην Αφετηρία θα διατίθεται εμφιαλωμένο νερό.
Στον τερματισμό θα διατίθεται εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά ποτά αναψυκτικά.

11. ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ / ΝΤΟΥΣ
Μετά τον τερματισμό, δίνεται η δυνατότητα για αποδυτήρια και ντους στους αθλητές που τερματίζουν. Η μεταφορά στο Εθνικό Στάδιο Αγρινίου γίνεται με μέσα της διοργάνωσης. 

12. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Με πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνη του Δήμου Αγρινίου, θα παρασχεθούν οι παρακάτω παροχές: Στις 14:15, λίγα μέτρα από το χώρο του τερματισμού στο Δημαρχείο θα παραλαμβάνετε το μεσημεριανό γεύμα.
Σε όλους τους αθλητές – τριες, που θα αγωνιστούν ο Δήμος ΑΓΡΙΝΊΟΥ – θα παραθέσει γεύμα αμέσως μετά το τέλος των αγώνων.

Παρέχεται φιλοξενία (1 διανυκτέρευση με διατροφή, σε προκαθορισμένο ξενοδοχείο) των επιλεγμένων αθλητών – τριών, καθώς και ένα μέρος του συνολικού αριθμού δωματίων των Συλλόγων Δρομέων Υγείας. 

Ε) Οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση των Συλλόγων και διαμονή, για να καλυφθεί οικονομικά πρέπει από πριν να έχει συμφωνηθεί με τους διοργανωτές. 

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ – ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ «8ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. 

13.  ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Α- Γ.
1) Με πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνη του Δήμου Αγρινίου, θα επιβραβεύεται η αγωνιστική προσπάθεια και επιτυχία των ΕΞΙ (6) πρώτων νικητών – τριών της κατηγορίας Α-Γ, με τα παρακάτω «χρηματικά βραβεία»  ΜΟΝΟ  ΤΟΥ  Ημιμαραθωνίου  Δρόμου «Μιχάλης Κούσης».:

Χρηματικά Βραβεία   ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 21.100m «ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΣΗ» 2015
1ος  800,00 € – 1η 800,00 €
2ος  500,00 € – 2η 500,00 € 
3ος  400 ,00 € – 3η 400,00 € 
4ος  300,00 € – 4η 300,00 € 
5ος  200,00 € – 5η 200,00 € 
6ος  100,00 € – 6η 100,00 € 

Οι Δηλώσεις συμμετοχής  θα πρέπει να γίνουν έγκαιρα οι διοργανωτές σε περίπτωση που καλυφθεί ο αριθμός των συμμετοχών έχουν  το δικαίωμα να κλείσουν την  ηλεκτρονική φόρμα δηλώσεων.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 1 ώρα πριν τον αγώνα στην αφετηρία με δική τους ευθύνη χωρίς να μπορούν να πάρουν το τσιπάκι  χρονομέτρησης.

14. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται απαραιτήτως με την παράδοση των ατομικών υπεύθυνων δηλώσεων.

15. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Με πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνη του Δήμου Αγρινίου, θα παρασχεθούν οι παρακάτω παροχές:
Στις 14:30μ.μ., (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα) και λίγα μέτρα από το χώρο του τερματισμού θα παρασχεθεί ΜΟΝΟ στους αθλητές του Ημιμαραθωνίου δρόμου γεύμα (Δημαρχείο Αγρινίου).
Για τους αθλητές και Συλλόγους  Δρομέων που θα δηλώσουν έγκαιρα ομαδική συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο, παρέχεται από τους διοργανωτές η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με τον εξής τρόπο:
Α) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Αθήνα κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο αγώνων κ.ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ Ph.D. στο τηλέφωνο 26410-23818 & 6973435373: (το Σάββατο 28.02.2015, ώρα αναχώρησης 15:30μ.μ., (ανάλογα με τη συμμετοχή, μπροστά από τα γραφεία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στη Λ. Συγγρού 137, από Γλυφάδα, Μαραθώνα και Αιγάλεω) μαζί με τους αθλητές-τριες που έχουν επιλεγεί και διαμένουν στην περιοχή της πρωτεύουσας. Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 01/3/2015, αναχώρηση ώρα 15.30μ.μ.(παλαιός σιδηροδρομικός σταθμός).

Β) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από Πάτρα (την Κυριακή 01.3.2015, ώρα αναχώρησης 8.00 π.μ. μπροστά από τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ) για τους αθλητές-τριες που έχουν δηλωθεί από τα σωματεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας  Πελοποννήσου και τους δρομείς της Πάτρας.  Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 01/03/2015 αναχώρηση ώρα 15.30μ.μ. (παλαιός σιδηροδρομικός σταθμός).

Γ) Μετακίνηση με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ από τα Ιωάννινα (την Κυριακή 01.03.2015, με ώρα αναχώρησης 07.15 π.μ.). Επιστροφή την ημέρα του αγώνα Κυριακή 01.03.2015, με ώρα αναχώρησης 15.30 μ.μ., (παλαιός σιδηροδρομικός σταθμός).
Για την διαμονή την παραμονή του αγώνα,  των αθλητών-τριών των συλλόγων Δρομέων Υγείας, θα υπάρξει κάλυψη του συνολικού κόστους, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.(Η μετακίνηση καλύπτεται μόνο με τα λεωφορεία της διοργανώτριας αρχής)

Δ) Οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση των Συλλόγων και διαμονή, για να καλυφθεί οικονομικά πρέπει από πριν να έχει συμφωνηθεί  με τους διοργανωτές

ΣΕ  ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΤΗ – ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ  ΔΕΝ  ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους όρους της  φιλοξενίας και την μετακίνηση στα Τηλ.: τον Τεχνικό Δ/ντη των  αγώνων κ.ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ Ph.D. στο τηλέφωνο 26410-23818 & 6973435373. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
– Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 
– Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους Τεχνικούς υπευθύνους των αγώνων.

Β. Λαϊκός Δρόμος  5km  Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – νεανίδων – παίδων – κορασίδων

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Διασταύρωση Ερμίτσας Παναιτωλίου (οδός Χαρ. Τρικούπη Παναιτωλίου).

Ωρα εκκίνησης: 10.40 π.μ.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Δημοκρατίας ΑΓΡΙΝΙΟ

Γ. Αγώνας Δρόμου 1 km για μαθητές –τριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Κόμβος sprider (Χαρ.Τρικούπη και Γρ.Λαμπράκη).            

Ώρα εκκίνησης:  10.40 π.μ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Δημοκρατίας ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1000 μέτρα Δημοτικών Σχολείων Γυμνασίων θα γίνονται στα Γραφεία της Διεύθυνσης Παιδείας Πολιτισμού &  Αθλητισμού Δαγκλή 27 Αγρίνιο.
Οι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου του ενός (1) km μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου Δαγκλή 27 και στην κ. Μπαλάσκα Χριστίνα, αφού πρώτα καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμου του 1km, πετί της καλής υγείας τους. 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά τους όρους της φιλοξενίας, καθώς επίσης για  οποιαδήποτε πληροφορία τεχνικού ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο αγώνων ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ Ph.D. στο τηλέφωνο 26410-23818 & 6973435373».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17-9-2017: O Σύλλογος Απόλλων Δυτικής Αττικής διοργανώνει για δεύτερη φορά αγώνα δρόμου με την ονομασία “Ο Δρόμος των Αλκυόνων”
7ο Kallithea Night Run 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο