Παρακαλάμιες Διαδρομές 2017

7-5-2017: Αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας

Share

Η Αδελφότητα Βουτσαρά Ιωαννίνων “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” σε συνεργασία με τον Δήμο Ζίτσας διοργανώνουν για πρώτη φορά την αθλητική εκδήλωση «ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2017» το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου 2017.

Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά του φυσικού τοπίου της περιοχής προάγοντάς τον έτσι σε έναν μοναδικό αθλητικό και τουριστικό προορισμό, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν την περιοχή και να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια που θα βάλει τον αθλητισμό στο επίκεντρο της ζωής τους.

Η αθλητική εκδήλωση θα περιλαμβάνει αγώνες ορεινής ποδηλασίας 30 χιλιομέτρων και αγώνα τρεξίματος 10 χιλιομέτρων.

Ώρα και Σημείο εκκίνησης:

Την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου και στις 10:45 π.μ. η εκκίνηση του αγώνα δρόμου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στο χωριό Βουτσαρά (βρίσκεται στο 32ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας).

Κόστος συμμετοχής – ΔΩΡΕΑΝ όλοι οι νέοι κάτω των 18:

Το κόστος συμμετοχής θα είναι €10 για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Αδελφότητας και σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθεί αθλητικό μπλουζάκι και μετάλλιο για τη συμμετοχή τους, ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα.

Όλοι οι νέοι κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους, θα συμμετέχουν δωρεάν.

Η υποβολή των συμμετοχών είναι μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 15:00. Η πληρωμή θα γίνει εκείνη τη στιγμή στο χώρο της έναρξης της εκδήλωσης.

Οι συμμετέχοντες και στα δύο αγωνίσματα θα διαγωνιστούν και θα βραβευθούν στις εξής ηλικιακές κατηγορίες: 

1) Κ18 (ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ), 2) 18+, 3) 30+, 4) 40+

Αποκλειστικός χορηγός:

Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης και της ευαισθησίας για ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων της κοινωνίας, είναι η εταιρεία WATT+VOLT, Πάροχος Ηλεκτρικού Ρεύματος. www.watt-volt.gr

Περισσότερες Πληροφορίες στο Facebook Event: Καλαμάς 2017, Κιν.: 6974.098 696

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Vavdos Trail Run 2022 - Ακύρωση
Περισσότερα για τον αγώνα
Ellinikon Cross Country Race 2019
7/8-9-2019: Ορεινοί αγώνες στο Ελληνικό Αρκαδίας
Ημιμαραθώνιος στην Ιεράπετρα
Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21.1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο