Ακόμα ένας πετυχημένος “Παυσανίας”

Την Κυριακή 7 Oκτωβρίου έγινε ο 12ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Στα χνάρια του Παυσανία», που ξεκινά από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και τερματίζει στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων. Στον αγώνα που έλαβαν μέρος επίσημα πάνω από 500 δρομείς πρώτος ήταν ο Δημήτρης Καλλιακούδης ενώ η Άννα Στυλιανάκη ήταν η πρώτη γυναίκα.

Share

12ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Στα χνάρια του Παυσανία”
Την Κυριακή 7 Oκτωβρίου έγινε ο 12ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Στα χνάρια του Παυσανία», που ξεκινά από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας και τερματίζει στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων. Στον αγώνα έλαβαν μέρος πάνω από  500 δρομείς ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν χωρίς τσιπ χρονομέτρησης.

Φέτος, ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Σπύρου Ματάκη, διακεκριμένου αθλητικού παράγοντα, στελέχους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Αττικής, ο οποίος έφυγε πρόσφατα απροσδόκητα από τη ζωή.

Νικητής του αγώνα στους άνδρες ήταν ο Δημήτρης Καλλιακούδης με τους Γιάννη Χαμόδρακα και Δημήτρη Δριτσάκο να ακολουθούν. Στις γυναίκες, πρώτη ήταν η Άννα Στυλιανάκη ενώ η Ξένια Κατσιμαντου και η Μαρία Πολυλουπάτη έκλεισαν την πρώτη τριάδα.

Παράλληλα με τον αγώνα ημιμαραθωνίου  έγιναν διάφορα αγωνίσματα δρόμων κατηγοριών παιδων και κορασίδων εντός σταδίου.

Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση των Δήμων Μεγάρων και Ελευσίνας αλλά το Μεγαλύτερο βάρος είχε επωμισθεί το Νομικό Πρόσωπο «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων από την περιοχή Ευταξία έως τον τερματισμό. Συμμετείχαν οι ομάδες εθελοντών Κούρος και ΣΕΔ οι οποίες βοηθούσαν την τροχαία στην τήρηση της τάξης και την ασφάλεια των δρομέων. Το έργο των κριτών του ΣΕΓΑΣ βοήθησαν μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ενώ στο έργο των απονομών βοήθησαν νέες του Λυκείου Ελληνίδων Μεγάρων ντυμένες με τοπικές λαμπερές ενδυμασίες. Για την άρτια διοργάνωση αξίζουν συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή και ιδιαίτερα στον πρόεδρό της Γιώργο Σακελλαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14ος Παλαιολόγειος Δρόμος - Ματαίωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων
13-12-2015: Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και την Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος τον Δρόμο Θυσίας Καλαβρύτων 10 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο