Ikaria Run 2014 5 χλμ.

2-8-2014: Στην Πλαγιά Ικαρίας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου ο αγώνας δρόμου Run the Village της σειράς Ikaria Run.

Share

Στο γραφικό χωριό, Πλαγιά Ικαρίας, που βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Run the Village 5 χλμ. της σειράς Ikaria Run 5 χλμ. το Σάββατο 2 Αυγούστου.

Πρόκειται για μία διαδρομή 5 χλμ. με έντονες διακυμάνσεις της κλίσης και του υψομέτρου και με θέα το Ικάριο πέλαγος σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Ώρα εκκίνησης: 18:30.

Περισσότερες πληροφορίες και τρόπους εγγραφής θα βρείτε στην ιστοσελίδα ikariarun.gr στην οποία θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό για το νησί της Ικαρίας.

Επικοινωνία στο email: [email protected]

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Βαγγέλης Κοτσαμπάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Μαραθώνιος Ορεινού Τρεξίματος Υψάριο Μονοπάτι
31-5-2015: Η περιβαλλοντική κίνηση Θάσου και η οργανωτική επιτροπή του ΜΤΒ THASSOS διοργανώνουν τον 2ον ΟΡΕΙΝΟ ΜΑΡΑΘΏΝΙΟ ΘΑΣΟΥ 44 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαίου 2015 στον Ποτό της Θάσου.
Αγώνας Δρόμου Βουνού «5ος Δρόμος του Τσίπουρου»
28-11-2015: Ο Γ.Α.Σ. Ροδοχωρίου Νάουσας σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Μορφωτικό σύλλογο «Οι Κομνηνοί», με την βοήθεια του Τσαγκερά Γιώργου, διοργανώνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 τον «5ο Δρόμο του Τσίπουρου».
Τρίαθλο στον Λάδωνα
Την Κυριακή 7 Ιουλίου το Mountain Sports με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας, θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά στο παραδεισένιο περιβάλλον της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα, τον μονοήμερο αγώνας ορεινού τριάθλου, με την ονομασία X-EVENT ΛΑΔΩΝΑ 2013.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο