Γύρος Καδμείας 2023

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share
Γύρος Καδμείας 2023

ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ – ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ  31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθονοδρόμων (Σ.Δ.Υ.Μ.) Θήβας, διοργανώνουν την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, τον εορταστικού χαρακτήρα, αγώνα δρόμου πάνω σε άσφαλτο, «Γύρος Καδμείας 2023», στην «κλασσική» διαδρομή που ορίζεται γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Θήβας!

Η εκκίνηση στον αγώνα των 6.000 μέτρων (2η κατηγορία: αγόρια – κορίτσια λυκείου και ενήλικες) θα δοθεί στις 14:00 στην κεντρική πλατεία της Θήβας όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων (1η κατηγορία: αγόρια-κορίτσια δημοτικού) με την εκκίνηση να δίνεται στις 11:30, στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόας και τερματισμό επίσης στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια, κάθε ηλικίας, ανεξάρτητοι αθλητές και πολίτες οι οποίοι – ες θα δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο facebook: Γύρος Καδμείας

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Γύρος Καδμείας 2023 – Προκήρυξη

ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ
ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ – ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ‘ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ 2023’

ΚΥΡΙΑΚΗ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (ΔΟΘ)

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΘΗΒΑΣ(ΣΔΥΜ) ΩΡΑ α) 11:30 π.μ. Παιδικός αγώνας 1000 μ Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόας

β) 02:00 μ.μ ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ6000 μ Κεντρική πλατεία Θήβας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί, το Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023 στη Θήβα με ώρα έναρξης 11.30 π.μ για τον Παιδικό αγώνα και 02:00 μ.μ. για το Γύρο της Καδμείας (Η διαδρομή ορίζεται γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Θήβας και είναι εορταστικού, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα).

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες κάθε ηλικίας, καθώς και Αγόρια – Κορίτσια, , ανεξάρτητοι αθλητές και πολίτες που θα δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ.

Οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής την ημέρα του αγώνα από α) την γραμματεία για τον παιδικό αγώνα στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόας από τις 10:30π.μ. έως τις 11:30 π.μ.

και β) την γραμματεία για τον Γύρο της Καδμείας στην Κεντρική Πλατεία Θήβας το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου από τις 12:00π.μ εώς 14:00μ.μ και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τις 11:00 π.μ έως 14:00 μ.μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1η Αγόρια-Κορίτσια δημοτικού 1.000μ.
2η Άνδρες-Γυναίκες Λυκείου και ενήλικες 6.000μ.

Ο αγώνας είναι εορταστικού, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση και θα βραβευτούν συμβολικά οι τρεις πρώτοι Άντρες – Γυναίκες, Αγόρια – Κορίτσια κάθε κατηγορίας.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

1) Η εκκίνηση του αγώνα για τις κατηγορίες παίδων (1000μ) θα γίνει στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορόας στις 11:30 π.μ. για την 1η κατηγορία και ο τερματισμός θα γίνει στον ίδιο χώρο.

2) Η εκκίνηση του Γύρου της Καδμείας (6.000μ) θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 02:00 μ.μ. όπου και θα γίνει και ο τερματισμός.

ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα γίνουν για (α) τον παιδικό αγώνα στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόας στις 12:00 π.μ., και (β) για τον Γύρο της Καδμείας στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας στις 03:00 μ.μ. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας (ανδρών, γυναικών)θα απονεμηθούν συμβολικά έπαθλα και δώρα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαθλα εμπνευσμένα και φέτος από το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας ,μακρυμάνικο μπλουζάκι dryfit και αναμνηστικά δώρα. Κεράσματα, άφθονο κρασί αλλά και οι εορταστικές μουσικές τόσο στην Κεντρική πλατεία αλλά και στη διαδρομή του αγώνα θα δίνουν έντονο εορταστικό χαρακτήρα . Παρακαλούμε για τον ίδιο λόγο όλοι οι δρομείς που θα συμμετέχουν στο Γύρο της Καδμείας εφόσον είναι εφικτό να φοράνε το μπλουζάκι της διοργάνωσης.

ΓΕΝΙΚΑ

α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, καθώς κι από την Τροχαία και εθελοντές.

β) Στον αγώνα δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση.

γ) Το οικονομικό αντίτιμο του αγώνα ορίζεται στα 5 ευρώ.

δ) Oι εγγραφές θα κλείσουν στις 15 Δεκεμβρίου ή και νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός συμμετοχών που έχει θέσει η οργανωτική επιτροπή.

Πληροφορίες: Λυμπερίου Κων/νος, τηλ. 6945685343.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ Καλαμιώτης Σταμάτιος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tyros Run'24 - George Marneris
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
2ος Δρόμος Θυσίας Κακολύρι 1944
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
12ος Ημιμαραθώνιος Χίου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο