Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το Σάββατο 14 Μαΐου πρόκειται να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ ανδρών και γυναικών και νέων. Το αγώνισμα των 10.000 μέτρων δειξάγεται εκτός του συνολικού προγράμματος τα τελευταία χρόνια και φέτος θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων θα φιλοξενήσει. Στις κούρσες των ανδρών και των γυναικών αναμένεται να πάρουν μέρος μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες δρομείς των αποστάσεων.

Share

Στο Δημοτικό Στάδιο των Μεγάρων τo Σάββατο 14 Μαΐου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μέτρων ανδρών, γυναικών και νέων για το 2011. Η διοργάνωση του συγκεκριμένου αγωνίσματος εδώ και λίγα χρόνια έχει αποσπαστεί από το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου και διεξάγεται στα μέσα του Μαΐου σε διάφορα στάδια της Αττικής.

Φέτος επιστρέφει στα Μέγαρα αφού για δυο συνεχόμενα χρόνια είχε φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας και αναμένεται να συγκεντρώσει τους περισσότερους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στη χώρα μας τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές του Δήμου Μαγγίνα του Χριστόφορου Μερούση αλλά και των μαραθωνοδρόμων Γιώργου Καραβίδα, Μιχάλη Παρμάκη και Κώστα Πούλιου.

Στις γυναίκες, το μεγάλο φαβορί είναι αναμφίβολα η Τίνα Κεφαλά που πέρσι είχε κερδίσει τον αγώνα πετυχαίνοντας μάλιστα 33:11.76 που ήταν και η καλύτερη επίδοση των τελευταίων 6 ετών στη χώρα μας. Αναμένεται να αγωνιστούν όμως η Ντενίζ Δημάκη και η Ειρήνη Κοκκιναρίου.

Τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο τελικές σειρές στους άνδρες με το διαχωρισμό να γίνεται ανάλογα με την επίδοση και μια τελική σειρά στις γυναίκες.

Oι ώρες διεξαγωγής είναι:
19:00 Άνδρες και Νέοι Άνδρες (Α σειρά)
19:45 Άνδρες και Νέοι Άνδρες (Β σειρά)
20:30 Γυναικών και Νέων Γυναικών

Οι περσινοί νικητές
Άνδρες
1.Δήμος Μαγγίνας (Ολυμπιακός) 30.34.96
2.Κώστας Πούλιος (ΠΑΟ) 30.36.92
3.Μιχάλης Παρμάκης (ΠΓΣ) 30.51.04

Γυναίκες
1.Κωνσταντίνα Κεφαλά (ΑΕΚ) 33.11.76
2.Σοφία Ρήγα (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 35.30.50
3.Ντενιζ Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισός) 36.22.29

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3rd Vidra's Trail - Ακύρωση
Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης
Syrrako Trail Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Αναπτυξιακοί Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο