Αγώνας Δρόμου Αγρινίου 5 & 12,5χλμ.

12-5-2019: Αγώνες 5 & 12,5χλμ. στο Αγρίνιο

Share

Ο ΣΔΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του πολιούχου ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, διοργανώνει στις 12-5-2019 αγώνες δρόμου 5 κ’ 12.5 km, με αφετηρία και τερματισμό, την πλατεία Δημοκρατίας  της  πόλης του ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες και η προκήρυξη της διοργάνωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημητράκης και Μιχαήλοβα στη Σητεία!
Με επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος αγώνα της σειράς “Γύροι Πόλεων” του ΣΕΓΑΣ στην πόλη της Σητείας την Κυρική. Στον αγώνα των ανδρών μεγάλος νικητήσ ήταν ο Ανδρέας Δημητράκης που σημείωσε 16:14 αφήνοντας δεύτερο τον Γιώργο Μίνο και τρίτο τον Κώστα Νακόπουλο. Στον αγώνα των γυναικών πρώτη ήταν η Βαλεντίνα Μιχαήλοβα σε 11.48 με τις Μαρία Παρδαλού και Φωτεινή Δαγκλή – Παγκότο να ακολουθούν. Δείτε περισσότερα.
16ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 10 χλμ.
23-4-2016: Ο αγαπημένος αγώνας της Καλαμάτας
Ο αγώνας των ρεκόρ!
Ο τρίτος αγώνας Alpamayo Pro Trail Race 2009 ήταν χωρίς αμφιβολία και ο πιο επιτυχημένος. Ο υπερδιπλασιασμός των συμμετοχών και η εξαιρετική διοργάνωση οδήγησαν σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μεγάλοι νικητές του αγώνα και φέτος με νέα ρεκόρ διαδρομής ο Αλέξης Καμπουρόπουλος και η Ασημίνα Συλαίου. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο