Το δρομικό κίνημα και στην Κεφαλονιά!

Ένας νέος σύλλογος δρομέων γεννήθηκε αυτή τη φορά στα Επτάνησα. Ο λόγος για το νεοσύστατο Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς που επιδιώκει να συσπειρώσει τους ασκούμενους και τους δρομείς του πανέμορφου νησιού του Ιονίου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των ανθρώπων του Συλλόγου

Share

Ως αποτέλεσμα χρόνιων προσπαθειών, συζητήσεων και επιθυμίας των ανεξάρτητων δρομέων της Κεφαλονιάς, ιδρύθηκε σύλλογος με το όνομα <> τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η ενέργεια αυτή βρίσκει σύμφωνους όλους τους Κεφαλλονίτες αθλητές οι οποίοι αθλούνται συστηματικά και συμμετέχουν σταθερά στους τοπικούς αγώνες δρόμου και είναι ταυτόχρονα επιβράβευση των προπονήσεων και των αγώνων τους τόσα χρόνια.

Ήρθε η στιγμή να οργανωθούμε κάτω από μια Παγκεφαλληνιακή δημιουργία συλλόγου δρομέων. Σκοπός του συλλόγου είναι η άθληση των μελών του, η συμμετοχή και διοργάνωση αγώνων, η οργάνωση ταξιδιών και συμμετοχή σε αγώνες εκτός Κεφαλονιάς, η ανάδειξη ταλέντων, η οργάνωση ομιλιών σχετικά με τον αθλητισμό, η καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθε κ.α.

Απώτερος στόχος είναι η διοργάνωση και η καθιέρωση ενός μεγάλου αγώνα δρόμου, μαραθωνίου ή ημιμαραθωνίου καθώς και η διοργάνωση ορεινού αγώνα δρόμου στη Κεφαλονιά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου. Όσοι επιθυμούν να γραφτούν στο σύλλογο ή και για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα 2671092146 και 6945723124 Χάρης Πρεντάνος, 6977747830 Μαζαράκης Γερ. , Φωκά Κατερίνα 6970992915 καθώς και στο site του Συλλόγου sdkefalonias.blogspot.com .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με επιτυχία ο πρώτος αγώνας στο Εμπόριο.
Την Κυριακή 31 Μαίου πραγματοποιήθηκε στο Εμπόριο Κοζάνης, ο 1ος Ορειβατικός Μουρίκιος Δρόμος με την συμμετοχή 150 δρομέων από όλη την Ελλάδα με νικητή τον Ζαχαρία Θεοδώρου στους άνδρες και την Ιρένα Μαλιμπόρσκα στις γυναίκες. Δείτε τα αποτελέσματα.
Evripos Night Run 2022
Αγώνες για όλους στη Χαλκίδα
Το περιβάλλον σε πρώτο πλάνο
Παλεύοντας για ένα καθαρότερο και ποιοτικότερο περιβάλλον διοργανώνεται στην Ποντοκώμη Κοζάνης ο 2ος Περιβαλλοντικός Αγώνας Δρόμου δείχνοντας την αντίθεσή τους στις περιβαλλοντικές αυθαιρεσίες της ΔΕΗ στην περιοχή.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο