Το δρομικό κίνημα και στην Κεφαλονιά!

Ένας νέος σύλλογος δρομέων γεννήθηκε αυτή τη φορά στα Επτάνησα. Ο λόγος για το νεοσύστατο Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς που επιδιώκει να συσπειρώσει τους ασκούμενους και τους δρομείς του πανέμορφου νησιού του Ιονίου. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των ανθρώπων του Συλλόγου

Share

Ως αποτέλεσμα χρόνιων προσπαθειών, συζητήσεων και επιθυμίας των ανεξάρτητων δρομέων της Κεφαλονιάς, ιδρύθηκε σύλλογος με το όνομα <> τον Σεπτέμβριο του 2011.

Η ενέργεια αυτή βρίσκει σύμφωνους όλους τους Κεφαλλονίτες αθλητές οι οποίοι αθλούνται συστηματικά και συμμετέχουν σταθερά στους τοπικούς αγώνες δρόμου και είναι ταυτόχρονα επιβράβευση των προπονήσεων και των αγώνων τους τόσα χρόνια.

Ήρθε η στιγμή να οργανωθούμε κάτω από μια Παγκεφαλληνιακή δημιουργία συλλόγου δρομέων. Σκοπός του συλλόγου είναι η άθληση των μελών του, η συμμετοχή και διοργάνωση αγώνων, η οργάνωση ταξιδιών και συμμετοχή σε αγώνες εκτός Κεφαλονιάς, η ανάδειξη ταλέντων, η οργάνωση ομιλιών σχετικά με τον αθλητισμό, η καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθε κ.α.

Απώτερος στόχος είναι η διοργάνωση και η καθιέρωση ενός μεγάλου αγώνα δρόμου, μαραθωνίου ή ημιμαραθωνίου καθώς και η διοργάνωση ορεινού αγώνα δρόμου στη Κεφαλονιά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου. Όσοι επιθυμούν να γραφτούν στο σύλλογο ή και για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα 2671092146 και 6945723124 Χάρης Πρεντάνος, 6977747830 Μαζαράκης Γερ. , Φωκά Κατερίνα 6970992915 καθώς και στο site του Συλλόγου sdkefalonias.blogspot.com .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το INEOS 1:59 Challenge
Δείτε τελευταία νέα, αλλά και πώς να το παρακολουθήσετε
Η Gehwol "τρέχει" και φέτος 20άρι
Μία εταιρεία που φροντίζει όσο καμία άλλη για τα …πόδια των δρομέων θα βρίσκεται στο πλευρό τους για μία ακόμη φορά στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας 20 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το RUNNER την Κυριακή 11 Μαρτίου. Ο λόγος για τη Gehwol που εδώ και 135 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα για την προστασία και περιποίηση των ποδιών των αθλουμένων και όχι μόνο από φυσικά υλικά.
Παρμάκης και Αστροπεκάκη στο Αγρίνιο
Έγινε την Κυριακή ο 5ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Αγρινίου στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση. Νικητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Παρμάκης με αρκετά καλό χρόνο 1:06:26 ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Πόπη Αστροπεκάκη με 1:18:49. Στον αγώνα τερμάτισαν περισσότεροι από 200 δρομείς από την πόλη του Αγρινίου αλλά και όλη την Ελλάδα ενώ αρκετοί έλαβαν μέρος και στις μικρότερες αποστάσεις.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο