Ο δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με σύλλογο δρομέων υγείας Καλαμάτας διοργανώνουν τον αγώνα

Στις 17 Απριλίου θα γίνει ο γύρος Καλαμάτας για το 2010. Θα υπάρξουν 2 κατηγορίες-αποστάσεις. Μια με 10.500 μέτρα και άλλη μια στα 2.000 μέτρα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 το απόγευμα.

Share

Διαδρομή: Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και κυκλική, για τα 10.500μ Κεντρική πλατεία– κάθοδος στην Αριστομένους- Ψαρρών προς λιμάνι (πλησίον πάρκου) – Ναβαρίνου (παραλιακή) μέχρι το ξενοδοχείο ΦΩΤΕΙΝΗ-αριστερά στη Λακωνικής- δεξιά στην Παλαιολόγου-αριστερά στη Μελετίου-αριστερά στην Υπαπαντής- πλατεία 23 Μαρτίου-αριστερά στην Αριστομένους- κεντρική πλατεία.

Για τα 2000μ η διαδρομή είναι η εξής: κεντρική πλατεία- κάθοδος στην Αριστομένους-δεξιά στη Φρατζή- δεξιά στη Νέδοντος- δεξιά στην Ιθώμης- δεξιά στη Γερμανού –ευθεία Αριστομένους- κεντρική πλατεία.

Δηλώσεις συμμετοχής στο: www. sdym.gr

Τηλ συνεννόησης:
6974829915 Ζάννης Αλέξης
2721081326 Καλυβιώτης Νίκος
2721021935 Τσιριβάκος Δημήτρης

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ : Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος στην Ιεράπετρα
Μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα πέρυσι τον Ιούνιο έτσι κα φέτος το Τοπικό Συμβούλιο Καβουσίου σε συνεργασία με τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης το θα συνδιοργανώσουν τον 2o Ημιμαραθώνιο Αγώνα ορεινού τρεξίματος και τις παράλληλες εκδηλώσεις στο Καβουσι Ιεράπετρας.
6ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2022 - Νέα ημερομηνία
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
6ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο