Επικά δρομικά βίντεο vol9

Η ιστορία μίας μεγάλης απάτης

Share

Η ιστορία μίας απάτης
Τον Απρίλιο του 1980 η Rosie Ruiz έγινε το πρόσωπο των ημερών στις ΗΠΑ όταν από το… πουθενά κέρδισε στον Μαραθώνιο της Βοστόνης. Μία εβδομάδα αργότερα, ωστόσο, αποκαλύφθηκε η απάτη της. Δείτε μία απίστευτη ιστορία που συνέβη στον ιστορικότερο Μαραθώνιο, τον Boston Marathon!

Δείτε εδώ μερικά ακόμα δρομικά βίντεο

Κατηφόρα με τον Kilian
Συμβουλές και οδηγίες για σωστή κατάβαση στο βουνό από τον καλύτερο του είδους, τον πρωταθλητή του Trail Running, Kilian Zornet!

McFarland
O Kevin Costner είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood. Ποια η σχέση του με το τρέξιμο; Το 2015 υποδύθηκε έναν εμβληματικό προπονητή που κατάφερε να αναγεννήσει τους δρομείς του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και τελικά να τους αναδείξει σε πρωταθλητές. Δείτε το τρέιλερ της ξεχωριστής ταινίας.

Δείτε εδώ κι άλλα κορυφαία βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδρομές στην πόλη
Από τη στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελικής Κοσμοπούλου
Η πρώτη φορά
Ο κάτοχος του ρεκόρ της κλασικής διαδρομής, Νίκος Πολιάς, αφηγείται την πρώτη του συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Αθήνας το 1993, που στέφθηκε με επιτυχία τερματίζοντας πρώτος με χρόνο 2:28:12
Μαραθώνιος Βοστόνης 2021: Οι 3 ηρωίδες
Ένα βίντεο που θα θυμάστε για πάντα. Δείτε πώς 3 δρομείς πήραν στα χέρια μία τραυματισμένη δρομέα στον Μαραθώνιο της Βοστόνης 2021.
Back to Top