Επικά δρομικά βίντεο vol5

Το μοναδικό FINISH LINE της Ελιάνας Αμπραβανέλ, λίγο Ingebrigtsen family, μία τριαθλητική ιστορία και ασκήσεις για όλους

Share

FINISH LINE
Τρεις δρομείς της διπλανής πόρτας μιλούν για την αγαπημένη τους συνήθεια. Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Ο Τερματισμός της Ελιάνας Αμπραβανέλ μας γνώρισε τρεις ξεχωριστούς δρομικούς ήρωες και τη φιλοσοφία τους. Απολαύστε τον πιο… ξεκούραστο τερματισμό σας!

Δείτε εδώ το FINISH LINE

Μία ταινία μικρού μήκους για το τρίαθλο
Ο τριαθλητής Zack Johnson το 2017 γύρισε ένα φιλμ μικρού μήκους για το τρίαθλο στην προσπάθειά του να βρει αλλά και να μοιραστεί τους λόγους που ένας άνθρωπος βάζει τον εαυτό του σε μία τέτοια δοκιμασία!

Η οικογένεια Ingebrigtsen
Είναι ο Jacob, o Filip και ο Henrik. Οι Ingebrigtsen είναι τρία αδέρφια από την Νορβηγία που έχουν καταπλήξει τους φίλους των αποστάσεων με τις επιδόσεις τους. Και μάλιστα, κάθε “έκδοση” είναι και καλύτερη αφού ο μικρότερος, ο Jacob θεωρείται η αποκάλυψη! Δείτε το πρώτο επεισόδιο από το ντοκιμαντέρ που γυρίζεται για τα απίθανα αδέρφια και την οικογένειά τους από τη νορβηγική τηλεόραση.

Ώρα για ασκήσεις
O Αυστραλός προπονητής δρόμων Aiden Debernardi μας προτείνει ασκήσεις για τη βελτίωση της δρομικής τεχνικής, του ρυθμού και της συναρμογής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παράδοξο των δρομέων
Πώς το τρέξιμο επηρεάζει τη ρύθμιση του σωματικού βάρους
«Δρομέας» - Λέξη πλήρης
Από τη στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελικής Κοσμοπούλου
Με ποιο μέτρο;
Από τη στήλη «Τρέχοντας» της Αγγελικής Κοσμοπούλου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο