Επικούριος Δρόμος 2021 – Ακύρωση

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του «Επικούριου Δρόμου 2021» ανακοινώνει την ακύρωση της φετινής διεξαγωγής του που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«Αγαπητοί Φίλοι, Αθλητές και Συνεργάτες, ευχόμαστε ολόψυχα, Εσείς και οι Οικείοι σας, να είστε Καλά.

Αυτή είναι η κύρια επιθυμία και Ευχή τις δύσκολες Εποχές που βιώνουμε, η οποία μαζί με την διαφαινόμενη Ελπίδα ότι, σύντομα θα βγούμε Νικητές, απέναντι σε αυτή την Πρωτόγνωρη Πανδημία, η οποία μαστίζει, για σχεδόν δύο έτη, την Ανθρωπότητα, μας δίνει αισιοδοξία για ένα ευοίωνο Μέλλον.

Ένας Μήνας περίπου, πριν από την συνήθη ημερομηνία διεξαγωγής, στις 13 Αυγούστου, του ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ και αφού εξαντλήσαμε κάθε πιθανότητα, στα πλαίσια των κανονισμών, αλλά και του πνεύματος του Αγώνα μας, για μια ασφαλή και επιτυχημένη Διοργάνωση Του, με λύπη διαπιστώσαμε ότι, τα συνεχώς μεταβαλλόμενα και μη προβλέψιμης εξέλιξης μέτρα και κανονισμοί, ως προς τους περιορισμούς και του τι θα ισχύει, για αυτού του είδους τις Εκδηλώσεις, Τότε, δεν μας επιτρέπουν να Προγραμματίσουμε, για το 2021 τον ΕΠΙΚΟΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟ.

Είναι, πράγματι, μία δύσκολη απόφαση, την οποίαν παίρνουμε, για δεύτερη χρονιά,

Οι Διοργανωτές, όμως παρομοίων Εκδηλώσεων και ιδιαίτερα οι Αθλητές, που αποτελούν του Πρωταγωνιστές των, είμαστε από την φύση μας αισιόδοξοι, επίμονοι και υπομονετικοί και έτσι στο τέλος θα βγούμε νικητές, σε αυτόν τον Περίεργο Μαραθώνιο της Πανδημίας.

Ευχόμαστε Υγεία και καλό Καλοκαίρι, σε όλους

Με εκτίμηση και Αγάπη

Για την Επιτροπή διοργάνωσης του ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Διονύσιος Θεοχάρης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου
Σε έναν απίθανο τελικό στο άλμα εις μήκος, ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης, φέρνοντας το δεύτερο μετάλλιο στη χώρα μας
Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος
Το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας πήρε ο Στέφανος Ντούσκος που αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο μονό σκιφ στην κωπηλασία
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2021 - Όλα τα νέα
Ανακοινώθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι κανόνες της διοργάνωσης
Back to Top