Δρομικό πάρτι στην Ρόδο – 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo

Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί

Share
ΛΕΣΧΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΡΟΔΟΥ, Creative Rodos Photographers - "C

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου γράφτηκε πλέον στην ιστορία και αποτέλεσε ένα δρομικό… πάρτι για όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στο σμαραγδένιο νησί και να τρέξουν σε κάποιο από τα αγωνίσματα του προγράμματος ή έστω και να τα παρακολουθήσουν.

Φυσικά και το αγώνισμα του Μαραθώνιου ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις με περισσότερους από 230 δρομείς να τρέχουν σε μία πανέμορφη όσο και απαιτητική διαδρομή.

Στον αγώνα μάλιστα είχαμε και μία σπουδαία επίδοση από τον νικητή, τον Κενυάτη Μοses Kurgat Kiptoo , ο οποίος με 2:16:08 πέτυχε την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ στον αγώνα.

Ακολούθησε ο Charles Thomas με 2:27:46, ενώ τρίτος ήταν ο Dominik Malik με 2:52:56 και πρώτος Έλληνας ο Παναγιώτης Δημητρίου σε 2:54:43.

Πρώτη γυναίκα ήταν η Moonika Kitt από την Εσθονία σε 3:22:14.

Στον αγώνα του Ημιμαραθώνιου έλαβαν μέρος 450 δρομείς με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Χατζηιωάννου με 1:14:45 και την Ουκρανή Anna Georgievskaya σε 1:33:59.

Ξεχωριστή παρουσία στη διοργάνωση είχε και ο πρωταθλητής του Μαραθώνιου, Παναγιώτης Καραΐσκος που ήταν ο μεγάλος νικητής των 10χλμ. με 32:06, ενώ η Ιρλανδή Rachel Murphy ήταν πρώτη ανάμεσα στις γυναίκες με 41:40, σε μία απόσταση όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 340 δρομείς.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσμτα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
Ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και παιδιά, οι πρωταγωνιστές στον 18ο Μαραθώνιο της Ιστορίας, της συμπερίληψης, του πολιτισμού!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο