B2Run Aθens 2024: Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το μεγαλύτερο Corporate Running Party έρχεται ξανά στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιουνίου

Share
B2Run-Aθens
Φωτο: Fototrexoume

Στις 18 Ιουνίου 2024, CEOs, managers, στελέχη και ασκούμενοι από κάθε τμήμα κλείνουν τα laptops, αφήνουν για λίγο το γραφείο, φορούν τα αθλητικά τους και στέκονται στη Γραμμή Εκκίνησης στο εμβληματικό στάδιο του ΟΑΚΑ για το μεγαλύτερο δρομικό Team Building & Fun Event, το B2Run Aθens 2024, που διοργανώνεται από την ΕΥ ΖΗΝ Greece για 4η χρονιά.

Μια γιορτή ευεξίας και αθλητισμού για τον εταιρικό κόσμο, με έντονο team bonding χαρακτήρα, έρχεται να μοιράσει χαμόγελα και να δημιουργήσει ξεχωριστές αναμνήσεις σε όλους τους συναδέλφους. Πάνω από 2.000 εργαζόμενοι, από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους, θα παρελάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις σημαίες και τα μπλουζάκια της εταιρείας τους και θα νιώσουν την ανυπομονησία και την αδρεναλίνη στη Γραμμή της Εκκίνησης και του Τερματισμού.

Στο B2Run Aθens μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, είτε έχουν, είτε δεν έχουν σχέση με το τρέξιμο. Ο αγώνας είναι μόλις 5 χιλιόμετρα και δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά ανταμείβει κάθε προσπάθεια, θέλοντας να μυήσει όλο και περισσότερους στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού και στη φιλοσοφία του “νους υγιής εν σώματι υγιεί”.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει food festival με αλμυρές και γλυκές εκπλήξεις, η Τελετή Απονομών με ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις, party με live μουσική, αλλά κι ένας διαγωνισμός για τα πιο ευφάνταστα εταιρικά μπλουζάκια, που θα κάνουν την ημέρα πραγματικά αξέχαστη.

Πρόκειται για ένα πολύ επιτυχημένο διεθνές concept που διεξάγεται από το 2008 σε 45 πόλεις της Ευρώπης και της Αφρικής, μετρώντας περισσότερους από 230.000 συμμετέχοντες παγκοσμίως. Σχεδιασμένο ειδικά για εταιρείες, αναδεικνύει τη σημασία της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλοϋποστήριξης και του αλληλοσεβασμού, ενώ παράλληλα καλλιεργεί ένα ομαδικό πνεύμα κι ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ των συναδέλφων, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα στο γραφείο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν: https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece 

Μάθετε περισσότερα:

Website:
https://ezgreece.gr/index.php/sport-events/b2run-greece

Facebook:
https://www.facebook.com/B2RunGreece|
https://www.facebook.com/EY.ZHN.Greece

Instagram:
https://www.instagram.com/b2run.gr/
https://www.instagram.com/ezgreece/

Σχετικά με την EY ZHN Greece

Από το 1991, η EY ZHN Greece σχεδιάζει και διοργανώνει Συναντήσεις, Συνέδρια και Events τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με στόχο να τιμήσει την Ελλάδα και να συστήσει στην παγκόσμια κοινότητα τις ομορφιές, τις υποδομές και την πλούσια ποικιλομορφία αυτής της ιστορικής χώρας. Από το 2018, στην εταιρεία λειτουργεί και Αθλητικό Τμήμα, το οποίο διοργανώνει υψηλής ποιότητας αθλητικές παγκόσμιες εκδηλώσεις, όπως το IRONMAN® 70.3® Greece, το L’Etape Greece by Tour de France και το B2Run Aθens, που προωθούν την Ελλάδα, το αθλητικό ιδεώδες, την ελληνική φιλοξενία και τη φιλοσοφία του “νους υγιής εν σώματι υγιεί”. Ο αθλητικός τουρισμός είναι σήμερα ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και αντιπροσωπεύει το 10% των παγκόσμιων δαπανών για τον τουρισμό. Από το 2020, στην εταιρεία λειτουργεί, επίσης, και Τμήμα Αναψυχής (Leisure), το οποίο προσφέρει υπηρεσίες σε απαιτητικούς και εναλλακτικούς ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν την Ελλάδα από μία διαφορετική σκοπιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"
Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο