15 χρόνια ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”

Μία διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα

Share

Ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ” γιορτάζει την επέτειο των 15 χρόνων του, μια διαδρομή γεμάτη με ιδανικά, αξίες και έργα που άφησαν το στίγμα τους στην Πιερία και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου με αφορμή την επέτειο των 15 ετών του συλλόγου:

Από το 2009, ο “ΖΕΥΣ” δεν είναι απλά ένας σύλλογος δρομέων. Είναι μια οικογένεια αθλητών, πνευματικών ανθρώπων και ενεργών πολιτών, που πρεσβεύουν την αδιάσπαστη σύνδεση αθλητισμού και πολιτισμού.

Με όραμα την υγεία και την ευημερία, ο “ΖΕΥΣ” προωθεί το τρέξιμο ως πηγή ζωής, αναζωογόνησης και ψυχικής ισορροπίας. Η διοργάνωση αγώνων δρόμου, η συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες και η καθημερινή προπόνηση σε δημόσια αθλητικά κέντρα, ανοίγουν πόρτες σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής για όλους.

Πέρα από την άθληση, ο “ΖΕΥΣ” καλλιεργεί αξίες και ηθικά ιδανικά. Η ανάπτυξη φιλάθλου πνεύματος, η ενίσχυση της αθλητικής παιδείας και η προώθηση της κοινωνικής συνοχής, διαμορφώνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ισχυρό ηθικό και πνευματικό υπόβαθρο.

Ο “ΖΕΥΣ” δεν μένει στα λόγια. Η ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια, ομιλίες και κοινωνικές εκδηλώσεις, φέρνει το μήνυμα του αθλητισμού σε κάθε γωνιά της κοινωνίας, ενισχύοντας τον διάλογο και την κοινωνική προσφορά.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά την ίδρυσή του, ο “ΖΕΥΣ” στέκεται αγέρωχος, έχοντας καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην Πιερία και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Κάθε βήμα, κάθε τερματισμός και κάθε νίκη, γράφτηκαν με μεράκι, αφοσίωση και πίστη στις αξίες του συλλόγου.

Συγχαρητήρια στον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ” για τα 15 χρόνια του! Ευχόμαστε ακόμη πιο δυναμική πορεία, γεμάτη με επιτυχίες, αθλητικά ιδανικά και κοινωνική προσφορά!

Ας συνεχίσουμε μαζί αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, γράφοντας νέες σελίδες στην ιστορία του “ΖΕΥΣ”!

Δείτε περισσότερα για τις δράσεις του συλλόγου στο facebook: Α.Π.Σ.Δρομέων Πιερίας Ζευς  & https://zeusrunnersclub.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 25-26 Μαΐου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
UA Infinite Pro: τρέξε όσο θέλεις, φτάσε όπου θέλεις!
Πέτυχε τους στόχους σου με το νέο μοντέλο της Under Armour
TihioRace Ultra Edition 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο