RACE4LIFE 2023 – Νέα ημερομηνία

Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα

Share
race4life 2023 ΚΕΘΕΑ νέα ημερομηνία

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί ο αγώνας RACE4LIFE 2023 που διοργανώνεται από το ΚΕΘΕΑ. Συγκεκριμένα ο αγώνας μεταφέρεται μία μέρα νωρίτερα (στης 17 δηλαδή αντί για τις 18 Ιουνίου) λόγω των playoff του μπάσκετ στο ΣΕΦ.

Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης.

RACE4LIFE 2023 – Πληροφορίες

#ΠάμεΜαζί την Σάββατο 17 Ιουνίου με τον Τομέα Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ και το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στον αγώνα δρόμου για τη ζωή RACE4LIFE 2023.

Το RACE4LIFE 2023 είναι ένα μη επαγγελματικό αθλητικό γεγονός που προωθεί το τρέξιμο και το περπάτημα ως συμπεριφορά υγείας εφικτή στην καθημερινότητα όλων μας. Κοινό και μέλη προγραμμάτων απεξάρτησης θα τρέξουν ή θα περπατήσουν σε όποια χρονική κατηγορία επιλέξουν, 1 ή 2 ωρών, με στόχο να καλύψουν σε αυτόν τον χρόνο την απόσταση που επιθυμούν. Ο αγώνας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2023.

Ημερομηνία: Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ώρα προσέλευσης: 18:30
Ώρα έναρξης αγώνων: 17:00

Τόπος: Περιβάλλων χώρος Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (σημείο εκκίνησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων)

⇰ Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στην κατηγορία που επιθυμείτε εδώ: https://www.myrace.gr/event/5628/registrations.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμου Ξάνθης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Η Αθήνα γιόρτασε τρέχοντας!
Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Ημιμαραθώνιου Αθήνας που πραγματοποιήθηκε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γέμισαν δρομείς που έδωσαν τη θετική τους ενέργεια. Δείτε ό,τι έγινε στον αγώνα.
Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning, στα Νάματα Κοζάνης. 178 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος σε έναν αγώνα που κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και άφησε μόνο χαμόγελα σε όλους τους Skyrunners που έτρεξαν πάνω από τα σύννεφα, ένω έβαλε… φωτιά στους τελικούς βαθμολογικούς πίνακες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο