13° AlpamayoPRO TrailRace

6-10-2019: Ορεινοί αγώνες στην Πάρνηθα

Share

Tην Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 13° AlpamayoPRO TrailRace που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το ομώνυμο κατάστημα.

Aναλυτικά θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες:

TrailRace Original 25K
Η κλασική διαδρομή του αγώνα είναι σχεδόν 25χλμ με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Κατσιμίδι.

TrailRace Sport 12,5K
Ο αγώνας TrailRace SPORT 12,5K είναι μια πιο σύντομη αλλά πολύ εντυπωσιακή εκδοχή της αυθεντικής διαδρομής ORIGINAL με ψηλότερο σημείο τα 1119 μέτρα της κορυφής Ξεροβούνα.
Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, σωματικά επίπονη και δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού ψηλότερα στο βουνό. Στο σύνολο της όμως δεν περιλαμβάνει ιδιαίτερα ανασφάλιστα τεχνικά περάσματα που να απαιτούν σοβαρές τεχνικές αναρρίχησης ή προσανατολισμού. Αρχή και τέλος του είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Kατσιμίδι.

TrailRace Entry 7K
Η διαδρομή Trailrace Entry 7Κ παρ’ ότι σχετικά σύντομη διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Είναι γρήγορη, τεχνική, με θεαματικές αλλαγές υψομετρικών και απαιτεί στρατηγική μιας και στα 2/3 της κινείται σε στενά μονοπάτια χωρίς πολλά περιθώρια για προσπεράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.trailrace.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Επιδαύριος Δρόμος
24-6-2018: Αγώνες 15, 7 & 5 χλμ. στην Επίδαυρο
Hercules Mountain Marathon
19-9-2015: H MKO «Όρος Οίτη», ο Δήμος Λαμίας και ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα» διοργανώνουν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου τον Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης – 9th Hercules Mountain Marathon.
Ένα καλεντάρι γεμάτο αγώνες!
Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και μαζί της έφερε και τους αγώνες. Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι αλλά και αγώνες μικρότερων αποστάσεων σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Δείτε τους σημαντικότερους από αυτούς που θα γίνουν τον Απρίλη στη Γηραιά Ήπειρο άλλά και στη χώρα μας – που πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ένα πολύ πλούσιο αγωνιστικό καλεντάρι – οργανώστε το αγωνιστικό σας πλάνο και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες και πολλά ρεκόρ!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο