Τρίαθλον Πάρου

19-9-2015: Αγώνας τριάθλου και ανωμάλου δρόμου στην Πάρο

Share

Η Δημοτική Εταιρεία Πάρκο Πάρου σε συνεργασία με τους συλλόγους, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ  -ΕΥΖΩΙΑ – ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥκαι την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και του WATERSKIZONE διοργανώνει ένα διήμερο αθλητικών εκδηλώσεων στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2015 με βάση τον χώρο του πάρκου στην χερσόνησο του Αϊ Γιάννη του Δέτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

1. Σάββατο 19/9/2015                                    
Park Acquathlon: Αγώνας 7 χλμ. trail τρέξιμο στα μονοπάτια του πάρκου και 750 m κολύμπι μέσα στον όρμο του Αι Γιάννη.

2. Κυριακή 20/9/2015                                    
Park Triathlon: Αγώνας 1.500 m κολύμπι μέσα στον όρμο του Αι Γιάννη – 40 χλμ ποδήλατο με αφετηρία και τερματισμό το χώρο του Πάρκου σε ασφάλτινη διαδρομή και τέλος 10 χλμ τρέξιμο επίσης σε ασφάλτινη διαδρομή πέριξ του κόλπου της Νάουσας με αφετηρία και τερματισμό όμοια με αυτή του ποδηλάτου. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με του όρους συμμετοχής, στοιχεία των αγώνων, διαδρομές κ.λ.π. απευθυνθείτε στο site Parospark.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα
1-5-2017: Αγώνας την Πρωτομαγιά στον Κοσμά Κυνουρίας
Στα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους
Για 5η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Παρανεστίου προσκαλεί όλους τους δρομείς να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους συμμετέχοντας σε έναν από τους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Virgin Forest Trail 2011, στις 15-16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για αγώνες 110, 35 & 10 χλμ. που απευθύνονται σε αθλητές με αντίστοιχη φυσική κατάσταση ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 1.180 μ. για παιδιά.
Μέσα στη φύση
Αποδράστε στη μοναδική φύση του Αυγερινού τρέχοντας στις δασώδη πλαγιές του όρους Βοΐου σε υψόμετρο 1.100 μ. Απολαύστε το αγαπημένο σας άθλημα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο