Ειρηνοδρομία 2018

13-5-2018: Αγώνες για την ειρήνη και την ελπίδα

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2018 ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών δρομέων & εθελοντών.

Η Ειρηνοδρομία 2018 θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου, όπως πάντα, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη, που έχασε τη ζωή του στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, την Πρωτομαγιά του 1976.

Φέτος, το κεντρικό σύνθημα της διοργάνωσης είναι «Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα!» και για ακόμα μια φορά η Ειρηνοδρομία θα φιλοξενήσει μαθητές, πολίτες, αθλητές και πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν σε αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. Επίσης, και φέτος θα πραγματοποιηθεί και η διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ.

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται ηλεκτρονικά: https://www.eirinodromia.gr/eggrafes/

Ταυτόχρονα, ξεκινάνε και οι εγγραφές των εθελοντών και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους της πόλης, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν τη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της. Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώνα ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία! Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Για καθημερινή πληροφόρηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη σελίδα της Ειρηνοδρομίας στο Facebook: https://www.facebook.com/Eirinodromia/

Περισσότερα για τον αγώνα:

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου  Αγίου Δημητρίου Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσουν, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, τον αγώνα «Ειρηνοδρομία 2017».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2018 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η Διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη Iστορία της περιοχής με τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος της μεγάλης δρομικής γιορτής «Ειρηνοδρομία 2018».”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5οι Αγώνες Π. Φαλήρου 5 & 10 χλμ. “Nuventi Races”
21-10-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Φάληρο
7ος Αγώνας Τριάθλου Evrotathlon Οff Road Edition  2023
Αγώνας τριάθλου στον Ευρώτα
4ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων
4-5-2019: Αγώνες 21 & 5 χλμ. στα Ιωάννινα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο