Διαδρομή με ιστορία

Tην Κυριακή 27 Μαϊου ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας διοργανώνουν λαϊκό ημιμαραθώνιο με την ονομασία “Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα” στη Θήβα.

Share

Tην Κυριακή 27 Μαϊου ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας διοργανώνουν λαϊκό ημιμαραθώνιο με την ονομασία “Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα”.
 
Διαδρομή:
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 9:00 από το Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Η διαδρομή είναι ασφάλτινη με επτά σταθμούς ανεφοδιασμού που θα διαθέτουν νερό, ισοτονικά, χυμούς και φρούτα και θα ακολουθεί την εξής πορεία: Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Ταχί και θα καταλήγει στην κεντρική πλατεία της Θήβας όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Έπαθλα – απονομές:
Οι απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 11:30 όπου θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια και δίπλωμα συμμετοχής ενώ θα παρατεθεί και μπουφές.

Κατηγορίες:
Θα υπάρχει μία κατηγορία για τους άνδρες και μία για τις γυναίκες.

Γενικές πληροφορίες:
 α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, από τους κριτές του αγώνα και την Τροχαία.

β) τον αγώνα θα υποστηρίζουν δύο (2) ασθενοφόρα, ένα στην διαδρομή & ένα στο σημείου τερματισμού.
γ) Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα, την κάρτα συμμετοχής που θα πάρουν από την γραμματεία, στο στήθος τους με παραμάνα.
δ) Η μεταφορά των αθλητών από την Κεντρική Πλατεία Θήβας προς το σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία, ώρα αναχώρησης από Θήβα 07:30 έως 08:00. Ένα λεωφορείο θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών από το σημείο εκκίνησης στο σημείο τερματισμού.


Δηλώσεις συμμετοχής:
Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες από 19 ετών και άνω που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής έως τις 25 Μαΐου 2012 προς:

Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας

Διεύθυνση: Κύπρου 3 (πάροδος) Ταχ. Κώδικας: 32200
Τηλ./Fax: 22620 23970 E-mail: [email protected] 
Εναλλακτικά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία που θα λειτουργήσει στην Κεντρική Πλατεία Θήβας από τις 06:30 έως 08:00 ή kai στο σημείο εκκίνησης (Τρόπαιο Επαμεινώνδα) στα Λεύκτρα Βοιωτίας από ώρα 07:00 έως 08:30. 

  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Orliakas Race»
19-4-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας & Περιπατητών Γρεβενών διοργανώνει τον 1ο Aγώνα Oρεινού Tρεξίματος «Orliakas Race».
7ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών - Rundoliana
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο