Οι γυναίκες τρέχουν

Ο πρώτος αγώνας μόνο για γυναίκες είναι προ των πυλών. Το Ladies Run διεξάγεται την Κυριακή στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με δύο αγώνες των 5 και 10 χλμ. και με περισσότερες από 600 γυναίκες να δείχνουν την αγάπη τους για το τρέξιμο αλλά και τη συμπαράστασή τους σε αυτές που το έχουν ανάγκη αφού η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Δείτε τα τελευταία “γυναικεία” νέα.

Share

Ένας ιδιαίτερος αγώνας αποκλειστικά για γυναίκες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Πρόκειται για το Ladies Run, τον πρώτο αγώνα που γίνεται στη χώρα μας για τις εκπροσώπους του ωραίου φύλου, και που έχει έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Oι δηλώσεις συμμετοχής έχουν εδώ και αρκετές μέρες κλείσει και περισσότερες από 600 γυναίκες θα βρεθούν πίσω από τη γραμμή της εκκίνησης των δύο αγώνων.

Στοιχεία αγώνα
Η εκκίνηση θα δοθεί εντός του Αστέρα μπροστά στο Arion resort που θα φιλοξενήσει και τη γραμματεία σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. ΟΙ δρομείς θα τρέξουν μέσα απο τους πευκόφυτους δρόμους του συγκροτήματος και θα εξέλθουν απο τη δεύτερη είσοδο με κατεύθυνση νότια.

Στο τέρμα του Λαιμού της Βουλιαγμένης (σημείο ενδιάμεσης χρονομέτρησης) θα κάνουν αναστροφή και θα ακολουθήσουν την Απόλλωνος ώς τη μαρίνα.
Οι δρομείς θα συνεχίσουν μέσα απο τη μαρίνα δίπλα στα σκάφη και απο εκεί θα επιστρέψουν στον Αστέρα μέσω της κεντρικής εισόδου ολοκληρώνοντας εντός του συγκροτήματος την απόσταση των 5 χλμ. Όσες επιλέξουν τον μεγάλο αγώνα των 10 χλμ. θα πρέπει να κάνουν δύο φορές αυτή την κυκλική διαδρομή. Το ρυθμό στο event θα δώσει η dj Μαρία Παπιδάκη που θα μας βάλει σε κατάσταση fun&run με τις μουσικές της επιλογές και τις ατάκες θετικής ενέργειας!

Φιλανθρωπικό μήνυμα
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού κάτι που απορρέει από την παγκόσμια δράση του Χρυσού Χορηγού του αγώνα που είναι η εταιρεία AVON, γνωστή για την προσφορά της σε αυτόν τον τομέα.
Έτσι για κάθε συμμετοχή, το κόστος της οποίας ανέρχεται στα  ανέρχεται στα 15€, τα 5€ από αυτά θα δοθούν για την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στην εκστρατεία της ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Επιπλέον, το Astir Palace θα ενισχύσει  οικονομικά τη Unicef, για κάθε δρομέα που θα δηλώσει συμμετοχή.

Παροχές
Με την εγγραφή της κάθε δρομέας ασφαλίζεται αυτομάτως για τον αγώνα από τον όμιλο ERGO και επιπλέον θα λάβει ένα τεχνικό μπλουζάκι προσφορά της Mizuno αλλά και ένα αντηλιακό, προσφορά της AVON. Oι τρεις πρώτες νικήτριες σε κάθε απόσταση θα λάβουν μετάλλιο από το Links of London ενώ οι υπόλοιπες το συλλεκτικό αναμνηστικό βραχιόλι. 
Στον αγώνα θα υπάρχει χρονομέτρηση από την εταιρεία ChampionChip.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα race.ladiesrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κώπαια 2016 - 6ος Αγώνας Γλα 10 χλμ.
23-7-2016: Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου Βοιωτίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΩΠΑΙΑ 2016” διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά αγώνα 10 χλμ.
Ημιμαραθώνιος στη λίμνη Κερκίνη
Ο 1ος παραλίμνιος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου με την επωνυμία «KerkiniLakeRun 2011» απόστασης 21 χλμ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιθοτόπου του Δήμου Ηράκλειας Σερρών την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10:00.
21ος Αγώνας Δρόμου και Πεζοπορίας Κουδουμά
29-3-2015: Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Γόρτυνας, η Ιερά Μονή Κουδουμά και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης προκηρύσσουν τον 21ο Αγώνα Δρόμου & πεζοπορίας Κουδουμά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο