Coast to Coast Running Challenge 2023

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου

Το Σάββατο 12 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας: Coast to Coast Running Challenge 2023 στην Κεραμωτή Καβάλας. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Coast to Coast Running Challenge 2023 – Προκήρυξη

Ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου διοργανώνει το Σάββατο 12 Αυγούστου στην παραλία (αμμόγλωσσα) της Κεραμωτής 3 αγώνες με την ονομασία Coast to Coast Running Challenge 12 & 6 km + 1 km (παιδικός).  Μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία πλάι στο κύμα, στο ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον της περιοχής. (Ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε 3 σημεία, Barbeque και μουσική από γνωστούς DJ, και πολλές άλλες εκπλήξεις σε όλους όσους συμμετέχουν) 

  • Πληροφορίες Αγώνων:

Επωνυμία: Τρέξιμο στην παραλία. “Coast to Coast” Ημερομηνία: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023
Μήκος της διαδρομής: 12, 6, 1 Χιλιόμετρα
Τόπος Διεξαγωγής: Αμμόγλωσα Κεραμωτής 

Ώρα έναρξης: 
6:30 μμ Παιδικός 1 Χλμ
7:00 μμ Αγώνας 12 Χλμ
7:15 μμ Αγώνας 6 Χλμ

Εκκίνηση και Τερματισμός:  Παραλία κεραμωτής στην Θέση Φάρος

  • Διαδρομή 

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται κατά μήκος της ακτογραμμής της αμμόγλωσας και έχουν την μορφή “Out and Back”. Οι αθλητές τρέχουν από την εκκίνηση έως το μέσο της διαδρομής που επέλεξαν και επιστρέφουν πίσω στον τερματισμό.  Έτσι τα 12 χιλιόμετρα θα κάνουν 6 χιλιόμετρα κατά μήκος της ακτογραμμής και θα επιστρέψουν στον τερματισμό με σύνολο 12 χιλιόμετρα. Το ίδιο και για τα 6 χιλιόμετρα όπου θα γίνει αναστροφή στα 3 χιλιόμετρα. 

  • Έπαθλα και Διακρίσεις

Αγώνας 12χλμ.:Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.Αγώνας 6χλμ.:Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.–Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν απονεμηθούν αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο του αγώνα και μπλουζάκι της διοργάνωσης.

  • Απονομές

Οι απονομές για τον Αγώνα των 12 και 6 χιλιομέτρων  θα γίνουν 8.30 μμ.          

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα

Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρία χρονομέτρησης. Τάπητες χρονομέτρησης θα υπάρχουν στην εκκίνηση & τερματισμό καθώς και στα 2 σημεία αναστροφής των αγώνων στο 3ο και 6ο χιλιόμετρο.  Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό  συμμετοχής τους. Προσοχή: Ο χρόνος σας δε θα καταχωρηθεί και δε θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο επάνω σας και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης. Όποιος αθλητής δεν περάσει από τους τάπητες στο 3ο χιλιόμετρο για το 6αρι και στο 3ο στο 6ο και στο 9ο χιλιόμετρο για το 12αρι ακυρώνεται και δεν δικαιούται μετάλλιο.  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων και σκουπιδιών στο περιβάλλον. Σε περίπτωση που αυτό πέσει στην αντίληψη των διοργανωτών, ο αθλητής ακυρώνεται άμεσα. 

  • Υγειονομική κάλυψη

Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια της Διασωστικής Νέστου και Σώμα εθελοντών ερυθρού Σταυρού.Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.  Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή–τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

  • Σταθμοί τροφοδοσίας

Σταθμοί τροφοδοσίας θα υπάρχουν στο 3ο , 6ο , 9ο χιλιόμετρο καθώς και στον τερματισμό.

  • Περισυλλογή Δρομέων:

Εθελοντής της διοργάνωσης θα ακολουθεί τους τελευταίους δρομείς, έτσι ώστε να υποστηρίζει αθλητές που εγκαταλείπουν.

  • Δηλώσεις Συμμέτοχης

Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν από Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο την Κυριακή 30 Ιουλίου 23.59  μμ. ή με την συμπλήρωση 350 αθλητών για τους αγώνες 12 χλμ και 6 χλμ, καθώς και 100 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα 1 χλμ. Ολοκληρωμένες θεωρούνται μόνον οι οικονομικά τακτοποιημένες δηλώσεις συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνεται αποκλειστικά online στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://bit.ly/eggrafescoast2023

  • Αντίτιμο συμμετοχής

Α) 12 Χλμ : 15 ΕυρώΒ) 6 Χλμ : 10 ΕυρώC) Παιδικοί Αγώνες 1000 μέτρων: ΔωρεάνΤο αντίτιμο καταβάλλεται κατά την διάρκεια της περιόδου εγγραφής μέσω διαδικτύου με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό: GR6401104910000049100383774 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΣΤΟΥ)
Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει ν’ αναγράφεται απαραίτητα το ονοματεπώνυμο αθλητή/τριάς! Παρακαλείσθε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

  • Στο κόστος συμμετοχής των 12 και 6 χλμ. περιλαμβάνονται:

Νούμερο ΒΙΒ του αγώνα + chip χρονομέτρησηςΠρώτες βοήθειες/ παροχή ιατρικών υπηρεσιώνΤροφοδοσία και υδροποσία (ισοτονικά ποτά, gel, σνακ, στην διαδρομή και τον τερματισμόΠακέτο αθλητήΨηφιακές φωτογραφίεςΑναμνηστικό δώρο της διοργάνωσηςΜετάλλιο τερματισμού (στους έγκυρους τερματισμούς.) 

  • Τροποποίηση διαδρομής / Αναβολή

Αν παραστεί ανάγκη (πχ εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες), οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.Ο αγώνας ενδέχεται να αναβληθεί, μόνο σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών στην περιοχή. 

  • Πολιτική ακυρώσεων

Σε περίπτωση διακοπής η ακύρωσης του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών η για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν του ελέγχου της διοργάνωσης, δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.
Παρακαλείσθε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.
  • Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
  • Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνον από τον ίδιο τον αθλητή, το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του.
  • Η διοργάνωση  του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβη που μπορεί να υποστεί συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
  • Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και απαγορεύεται να μεταβιβαστεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλον δρομέα.
  • Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής από τους συμμετέχοντες είναι ορθά.
  • Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά στοιχεία μπορούν αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς που αφορούν τη διεκπεραίωση του αγώνα όπως της χρονομέτρησης, της σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων και της δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο.
  • Οι δρομείς που συμμετέχουν στους αγώνες συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
  • Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής απαιτείται επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης).
  • Η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης άρθρων της προκήρυξης στα πλαίσια της προσαρμογής αυτών με βάση νεότερες διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέχρι τη διεξαγωγή των αγώνων.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Galatsi Night Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
9th Tinos Running Experience Avance 2024 - Νέα ημερομηνία
Ο αγώνας της Τήνου επανέρχεται
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο