Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”, με τη διαδρομή να κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα μονοπάτια αυτού του μοναδικού βουνού.

Share

Ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας διοργανώνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 αγώνα με την ονομασία “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε μονοπάτι, σε χωματόδρομο και περιλαμβάνει και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου. Φέτος η διαδρομή διαφοροποιείται σε σχέση με παλιότερα καθώς ένα κομμάτι ασφάλτου 2 χλμ. θα αντικατασταθεί με ένα μικρότερο μονοπατιού.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή συλλόγουwww.dionysosamfiklias.gr

Κύρια μέριμνα της οργανωτικής επιτροπής είναι να διοργανωθεί ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως να μην επιβαρυνθούν οι συμμετέχοντες. Έτσι ο φετινός αγώνας θα έχει αναβαθμισμένες και καλύτερες υπηρεσίες προς τους αθλητές ενώ παράλληλα το κόστος συμμετοχής θα παραμείνει στα 10 €. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Αγώνας Δρόμου ΟΥΚ
4-2-2018: Αγώνας δρόμου και την ετήσια κοπή πίτας στους εορτασμούς του ΟΥΚ για τα 26 του χρόνια
Αγώνες δρόμου στα Λεύκτρα Βοιωτίας
30-4-2016: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λεύκτρων του νομού Βοιωτίας διοργανώνει αγώνες δρόμου, 1.000 μέτρα για παιδιά και 3.500 μέτρα και 10.000 μέτρα για μεγάλους.
Α' Δρόμος Γερακιού Βυζαντινών Κάστρων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο