31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

24-11-2013: Εκ μέρους του Σ.Δ.Υ. Αθηνών και της ALL ABOUT RUNNING, θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά για τη συμμετοχή τους στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τους 1.600 και πλέον δρομείς που αναμετρηθήκαν με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και βγήκαν νικητές, τερματίζοντας κουρασμένοι, βρεγμένοι αλλά και βαθιά ικανοποιημένοι που ήταν εκεί και τα κατάφεραν!

Share

Εκ μέρους του Σ.Δ.Υ. Αθηνών και της ALL ABOUT RUNNING, θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά για τη συμμετοχή τους στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τους 1.600 και πλέον δρομείς που αναμετρηθήκαν με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και βγήκαν νικητές, τερματίζοντας κουρασμένοι, βρεγμένοι αλλά και βαθιά ικανοποιημένοι που ήταν εκεί και τα κατάφεραν!

Δύσκολα θα περίμενε κανείς ότι ένας αγώνας 10 χλμ. θα μπορούσε να αποκτήσει «επικές» διαστάσεις. Στις 24 Νοεμβρίου όμως, στο ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά και κατά μήκος της παραλιακής μέχρι τη Γλυφάδα, διαδραματίστηκαν συγκλονιστικές στιγμές.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόησή όλων των συμμετεχόντων, για την καθυστέρηση κατά την έξοδο τους από το στάδιο η οποία προκλήθηκε από τη μη τήρηση της διαδικασίας εκκίνησης με τη μέθοδο των μπλοκ καθώς και όποια άλλη δυσλειτουργία παρατηρήσατε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, αλλά όπως διαπιστώσατε οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που ανέτρεψαν ριζικά τον αρχικό σχεδιασμό μας.

Στιγμές που αξίζει να θυμάστε – Αποκτήστε φωτογραφίες από τον
31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Για πρώτη φορά φέτος, o Σ.Δ.Υ. Αθηνών και η All About Running φρόντισαν να συγκεντρώσουν φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα και να το διαθέσουν σε όσους επιθυμούν να κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις από τη συμμετοχή τους.
 
Στην ιστοσελίδα του Γιώργου Σπύρου, www.georgespyros.com, η οποία φιλοξενεί το επίσημο φωτογραφικό υλικό του αγώνα που συγκέντρωσαν οι φωτογράφοι Γιώργος Ατσαμετάκης, Γιώργος Σπύρος και Anna Dabrowska, μπορείτε να αναζητήσετε και τις δικές σας φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ως φίλτρο αναζήτησης τον αριθμό συμμετοχής σας ή απλά κάνοντας περιήγηση στα διάφορα σχετικά albums.
 
Το κόστος για την απόκτηση του συνόλου των φωτογραφιών που εμφανίζεστε* είναι 8€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%), τα οποία μπορεί να καταβληθούν μετρητά στα γραφεία της All About Running (Λασκαράτου 5, 11141 Αθήνα), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Eurobank EFG 0026.0244.18.0200778123, ΙΒΑΝ: GR9302602440000180200778123) ή με πιστωτική κάρτα στο www.livepay.gr/allaboutrunning με την αναγραφή του αριθμού συμμετοχής σας.
 
Μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής σας στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό συμμετοχής σας και το όνομα όλων των αρχείων που θέλετε (πχ cam1-2311, cam2-5322 κλπ.) στο [email protected].

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι σε κάθε πακέτο τα αρχεία όσα και αν είναι αυτά, να αφορούν τον ίδιο δρομέα.

Οι φωτογραφίες θα σας αποσταλούν εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε υψηλή ανάλυση.
 
*Λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών ενδέχεται να μην υπάρχει ποιοτικό φωτογραφικό υλικό για όλους τους δρομείς ενώ ο αριθμός των διαθέσιμων φωτογραφιών ανά δρομέα δύναται να ποικίλλει.
  
Για περισσότερες διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2111168240.

 
Με εκτίμηση,
 
Τμήμα εξυπηρέτησης συμμετεχόντων
31ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Olympus Marathon
26-6-2016: Την Κυριακή 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 13ος Olympus Marathon.
Lailias Night Trail
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον νυχτερινό αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο