4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Περιστερίου

5-11-2017: Αγώνας 10,2 χλμ. στο Περιστέρι

Share

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Περιστερίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 10,2 χλμ. για ενήλικες και 1 χλμ. για παιδιά.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας ΟΠΑΑΠ, στα πλαίσια ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού, διοργανώνει τον 4Ο ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ, σε συνεργασία με τα σωματεία, Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Γ.Ο.Π. Γ.ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΑΣΠ ΗΛΙΑΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ, Π.Α.Ο ΘΕΡΣΙΠΠΟΣ την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο)

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
10:00 πμ για τα 1000 μ παιδιών Δημοτικού – Γυμνασίου
και 10:30 πμ για τα 10,2 χλμ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον αγώνα μπορούν να μετάσχουν δρομείς άνω των 18 ετών (συμπληρωμένων), με δική τους ευθύνη και αφού έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις. Ειδικότερα τα παιδιά θα μετάσχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Η δήλωση συμμετοχής σας στον αγώνα θα γίνεται με αποστολή της σχετικής αίτησης με e-mail: [email protected]

Πληροφορίες στα τηλ : 210 5025380, 210 5062951, 2105062958

Θα λάβουν μέρος έως 1500 δρομείς.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές έως 26/10/2017 ημέρα Πέμπτη και εφόσον δεν έχει καλυφθεί ο αριθμός των 1500 συμμετεχόντων. Μετά την συμπλήρωση των 1500 συμμετοχών δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση συμμετοχής στον αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ.

ΕΠΑΘΛΑ / ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν κατά τον τερματισμό τους αναμνηστικό δίπλωμα, και μετάλλιo. Οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης θα βραβευθούν με ειδικά έπαθλα. Επίσης και στον αγώνα 1 χλμ παιδιών τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια (Α-Β-Γ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & (Δ-Ε-ΣΤ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά τον τερματισμό. 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ/ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ
Σταθμοί εφοδιασμού με νερό ατομικής συσκευασίας θα υπάρχουν στα εξής σημεία:

1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΓΜΑΧΟΥ(ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ)
2. ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
3. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ιατρική κάλυψη θα υπάρχει σε όλη τη διαδρομή με τμήμα του ΕΕΣ (Εθελοντών Διασωστών) και των Προσκόπων, καθώς και ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η διαδρομή των 10,2 χλμ είναι σχεδόν επίπεδη, με εκκίνηση και αφετηρία την πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο).
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΗΣ – ΣΦΑΚΙΩΝ – ΛΕΩΦ. ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΥ – ΘΗΒΩΝ – ΛΕΩΦ. ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ – ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ – ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Η διαδρομή των 1000μ είναι:
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΑΙΣΩΠΟΥ – ΟΡΦΕΩΣ – ΡΑΒΙΝΕ – ΠΑΝ.ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Multi sport περιπέτεια
Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Vernon Endurance διοργανώνει στις 1-2-3 Ιουλίου 2011 αγώνα περιπέτειας non stop στον ορεινό όγκο του όρους Βέρνον στην Καστοριά. Ο αγώνας απευθύνεται σε ομάδες των 2 και 4 ατόμων όπου οι αγωνιζόμενοι θα αναζητούν σημεία ελέγχου με προσανατολισμό με χάρτη, εναλλάσσοντας ποδήλατο βουνού, ορεινό τρέξιμο, καγιάκ σε μη σηματοδοτημένη διαδρομή. Με χρονικό όριο τις 48 ώρες και χωρίς υποχρεωτική στάση κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αθλητές θα διανύσουν την ευρύτερη ζώνη του όρους Βέρνον.
Skloupo Trail Run 2022
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
2ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Προσφύγων»
25-9-2016: Το Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού ( ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και ο Αθλητικός και Γυμναστικός Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας διοργανώνουν τον 2ο ΑΓΩΝΑ Δρόμου, επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία «Στις γειτονιές των Προσφύγων».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο