4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Περιστερίου

5-11-2017: Αγώνας 10,2 χλμ. στο Περιστέρι

Share

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Περιστερίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 10,2 χλμ. για ενήλικες και 1 χλμ. για παιδιά.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας ΟΠΑΑΠ, στα πλαίσια ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού, διοργανώνει τον 4Ο ΛΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ, σε συνεργασία με τα σωματεία, Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Γ.Ο.Π. Γ.ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΑΣΠ ΗΛΙΑΣ ΒΕΡΓΙΝΗΣ, Π.Α.Ο ΘΕΡΣΙΠΠΟΣ την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο)

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
10:00 πμ για τα 1000 μ παιδιών Δημοτικού – Γυμνασίου
και 10:30 πμ για τα 10,2 χλμ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον αγώνα μπορούν να μετάσχουν δρομείς άνω των 18 ετών (συμπληρωμένων), με δική τους ευθύνη και αφού έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις. Ειδικότερα τα παιδιά θα μετάσχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Η δήλωση συμμετοχής σας στον αγώνα θα γίνεται με αποστολή της σχετικής αίτησης με e-mail: [email protected]

Πληροφορίες στα τηλ : 210 5025380, 210 5062951, 2105062958

Θα λάβουν μέρος έως 1500 δρομείς.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές έως 26/10/2017 ημέρα Πέμπτη και εφόσον δεν έχει καλυφθεί ο αριθμός των 1500 συμμετεχόντων. Μετά την συμπλήρωση των 1500 συμμετοχών δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση συμμετοχής στον αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΣΕΓΑΣ.

ΕΠΑΘΛΑ / ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν κατά τον τερματισμό τους αναμνηστικό δίπλωμα, και μετάλλιo. Οι τρεις πρώτοι νικητές και οι τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης θα βραβευθούν με ειδικά έπαθλα. Επίσης και στον αγώνα 1 χλμ παιδιών τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια (Α-Β-Γ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & (Δ-Ε-ΣΤ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά τον τερματισμό. 

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ/ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ
Σταθμοί εφοδιασμού με νερό ατομικής συσκευασίας θα υπάρχουν στα εξής σημεία:

1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΓΜΑΧΟΥ(ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ)
2. ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
3. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ιατρική κάλυψη θα υπάρχει σε όλη τη διαδρομή με τμήμα του ΕΕΣ (Εθελοντών Διασωστών) και των Προσκόπων, καθώς και ιατρική κάλυψη κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η διαδρομή των 10,2 χλμ είναι σχεδόν επίπεδη, με εκκίνηση και αφετηρία την πλατεία Δημοκρατίας (Δημαρχείο).
ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΗΣ – ΣΦΑΚΙΩΝ – ΛΕΩΦ. ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΥ – ΘΗΒΩΝ – ΛΕΩΦ. ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ – ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ – ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Η διαδρομή των 1000μ είναι:
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ – ΑΙΣΩΠΟΥ – ΟΡΦΕΩΣ – ΡΑΒΙΝΕ – ΠΑΝ.ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακαλύψτε τα όριά σας
O 2oς αγώνας της σειράς κατεβαίνει Πελοπόννησο με την Καρδαμύλη Μεσσηνίας να υποδέχεται τους συμμετέχοντες του κυπέλλου στις 27 & 28 Μαρτίου.
Δόλιχος Αγώνας Δρόμου 2016
22/24-4-2016: Το ΑΣ Ολύμπιοι σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Απριλίου αγώνα δρόμου υπεραπόστασης από τους Δελφούς στην Ολυμπία.
11ος Ορεινός αγώνας «Ανόπαια Ατραπός»
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα – Η προκήρυξη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο