9oς Πράσινος Ημιμαραθώνιος – 9th Green Half Marathon

4-5-2019: Αγώνες στη Λευκάδα

Share

Το Σάββατο 4 Μαΐου θα διεξαχθούν στη Λευκάδα αγώνες με την ονομασία «9oς Πράσινος Ημιμαραθώνιος – 9th Green Half Marathon».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Λίγο πριν κλείσει ο χειμώνας και έρθει η Άνοιξη ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος αποφάσισε να δώσει νέα δυναμική στην εποχή που έρχεται προσφέροντας σε όσους εγγραφούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου την δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση για δωρεάν διαμονή και περιηγητικές κρουαζιέρες στα γύρω νησιά.
Επίσης φέτος ο θεσμός του Πράσινου Ημιμαραθωνίου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου 2019 ημέρα Σάββατο.
Πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις θα διοργανωθούν παράλληλα προκειμένου μικροί και μεγάλοι, αθλητές και συνοδοί να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν.
Η Λευκάδα θα κινείται σε ρυθμούς γιορτινούς με σχεδόν όλο τον εμπορικό κόσμο, εστιατόρια και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις, το τριήμερο 3-5/5/2019 να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές.
Δίπλα στην διοργάνωση για πρώτη φορά η πολυεθνική εταιρεία D-Marin και Marina Lefkas ως μεγάλος αποκλειστικός χορηγός. 

Πληροφορίες στο www.greenhalfmarathon.gr».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3rd Lepanto Evening Run 2022
Ξεκινούν οι εγγραφές για το βραδινό αγώνα στην Ναύπακτο
Ένας υπέροχος αγώνας!
Αντάξιος του ονόματος, της ιστορίας του αλλά και του κόσμου που τόσα χρόνια τον εμπιστεύεται ήταν ο 36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας που έγινε την Κυριακή 10 Μαρτίου! Πάνω από 1.000 δρομείς έτρεξαν την απόσταση των 20 χλμ. και έζησαν ξεχωριστές στιγμές σε έναν αγώνα που έχει τη δική του ιστορία και που κάθε χρόνο παρουσιάζεται με σημαντικές βελτιώσεις επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ως «ο αγαπημένος αγώνας της Άνοιξης».
Ιστορική αναβίωση
Με σκοπό την αναβίωση της πορείας της Φάλαγγας των Αθηναίων και Πλαταιέων στη μάχη του Μαραθώνα ο Σύλλογος Δρομέων «Απόλλων Δυτικής Αττικής» διοργανώνει τον Μιλτιάδειο Μαραθώνιο απόστασης 37 χλμ. την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο