Ημιμαραθώνιος και στην Καλαμαριά

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων. Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Για εγγραφές εδώ http://www.kalamaria.gr/marathonios/index.html

Share

Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου με αφετηρία και τερματισμό στο Δημαρχείο Καλαμαριάς (πλατεία προσφυγικού ελληνισμού) και η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30.

Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Δρόμου (Night Run) 29.7 χλμ. «Ο Δρόμος των Αλκυόνων»
Νυχτερινοί αγώνες στην παραλία Ψάθας
Αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου διοργανώνονται τον ερχόμενο Μάρτιο στο Ναύπλιο κι έτσι ένας ακόμα μαραθώνιος προστίθεται στο εγχώριο αγωνιστικό καλεντάρι. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών.
Kimolos Trail 2018
3-6-2018: Ο πρώτος αγώνας του Cyclades Trail Cup
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο