13° AlpamayoPRO TrailRace

6-10-2019: Ορεινοί αγώνες στην Πάρνηθα

Share

Tην Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 13° AlpamayoPRO TrailRace που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το ομώνυμο κατάστημα.

Aναλυτικά θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες:

TrailRace Original 25K
Η κλασική διαδρομή του αγώνα είναι σχεδόν 25χλμ με +1500 υψομετρικής διαφοράς. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Κατσιμίδι.

TrailRace Sport 12,5K
Ο αγώνας TrailRace SPORT 12,5K είναι μια πιο σύντομη αλλά πολύ εντυπωσιακή εκδοχή της αυθεντικής διαδρομής ORIGINAL με ψηλότερο σημείο τα 1119 μέτρα της κορυφής Ξεροβούνα.
Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, σωματικά επίπονη και δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού ψηλότερα στο βουνό. Στο σύνολο της όμως δεν περιλαμβάνει ιδιαίτερα ανασφάλιστα τεχνικά περάσματα που να απαιτούν σοβαρές τεχνικές αναρρίχησης ή προσανατολισμού. Αρχή και τέλος του είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Kατσιμίδι.

TrailRace Entry 7K
Η διαδρομή Trailrace Entry 7Κ παρ’ ότι σχετικά σύντομη διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Είναι γρήγορη, τεχνική, με θεαματικές αλλαγές υψομετρικών και απαιτεί στρατηγική μιας και στα 2/3 της κινείται σε στενά μονοπάτια χωρίς πολλά περιθώρια για προσπεράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.trailrace.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκλεια 2014
1-6-2014: Αγώνες δρόμου 3, 5 και 10 χλμ. στην όμορφη Άνδρο.
Στην εκκίνηση το παγκόσμιο ανωμάλου
Το πάρκο «Μισλέτσινεκ» στην πόλη Μπίντγκοζ της Πολωνίας πρόκειται να φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των αποστάσεων και του ανωμάλου δρόμου την ερχόμενη Κυριακή. Ο λόγος; Μα το Μπίντγκοζ είναι φέτος η πόλη που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου μιας διοργάνωσης που κάθε χρόνο στα τέλη του Μάρτη μαγνητίζει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού
32οι Αγώνες Δρόμου "Μπλόκο Καλογρέζας 2017"
12-3-2017: Για 32η φορά θα πραγματοποιηθεί αγώνας με την ονομασία “Μπλόκο Καλογρέζας 2017”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο