Οι τελευταίες συμβουλές

Με λιγότερες από 24 ώρες να απομένουν πριν από την εκκίνηση, σας θυμίζουμε τι δεν πρέπει να ξεχάσετε και σας δίνουμε τις συμβουλές της τελευταίας στιγμής που θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε.

Share

– Να ξέρετε πως ακριβώς θα φτάσετε στο χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον 1,5 ώρα πριν, έτσι ώστε να έχετε τον απαραίτητο χρόνο να παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής σας από τη γραμματεία, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και όλες τις προετοιμασίες της τελευταία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μεγάλη μέρα!
Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο ορεινός αγώνας που τόσο καιρό σχεδιάζετε να λάβετε μέρος είναι πλέον μόνον λίγα εικοσιτετράωρα μακριά. Διαβάστε προσεκτικά στις συμβουλές που ακολουθούν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε πριν την εκκίνηση για να απολαύσετε τον αγώνα σας, να μεγιστοποιήσετε την απόδοση σας και να μην …πετάξετε στα σκουπίδια τις προσπάθειες που τόσο καιρό καταβάλατε.
Άσπρο πάτο
Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που απασχολούν τους δρομείς ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, εκτός από το πότε θα καταφέρουν να τρέξουν μαραθώνιο κάτω από 2:30 ή πότε θα πάρουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο, είναι…
Mη χαλαρώνετε ούτε στιγμή
Aν το σώμα σας έχει την τάση να αυξάνει το βάρος του κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, υιοθετήστε μία καινούρια καθημερινή βραδινή συνήθεια που θα σας κρατήσει απασχολημένο.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο