Προσοχή στα αντιφλεγμονώδη

Η χρήση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων δε θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη σας κίνηση όταν αισθάνεστε κάποιον μικρό πόνο.

FacebookTwitterEmailShare

Η χρήση αντιφλεγμονωδών φαρμάκων δε θα πρέπει να αποτελεί την πρώτη σας κίνηση όταν αισθάνεστε κάποιον μικρό πόνο. Τα αντιφλεγμονώδη κρύβουν τον πόνο χωρίς να διορθώνουν το πρόβλημα (διαβάστε προσεκτικά της οδηγίες) και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση ενός τραυματισμού, γιατί καθώς δε θα νιώθετε πόνο και θα συνεχίζετε μια δραστηριότητα που επιβαρύνει το πρόβλημα.
Επιπλέον, προκαλούν μια σειρά από σοβαρές παρενέργειες τις οποίες θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά. Αν λοιπόν νιώθετε έναν πόνο που επιμένει επισκεφθείτε ένα γιατρό (ιδανικά αθλητίατρο ή κάποιον που να έχει ανάλογες εμπειρίες) ή ένα φυσιοθεραπευτή και ακολουθείστε τις οδηγίες τους. Η χρήση τους θα πρέπει πάντα να γίνεται μετά από τη συμβουλή ενός ειδικού.

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aν το σώμα σας έχει την τάση να αυξάνει το βάρος του κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, υιοθετήστε μία καινούρια καθημερινή βραδινή συνήθεια που θα σας κρατήσει απασχολημένο.
Ερωτήσεις από αναγνώστες για τη σωστή επιλογή δρομικών μοντέλων και ενοχλήσεις στο γόνατο
Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο ορεινός αγώνας που τόσο καιρό σχεδιάζετε να λάβετε μέρος είναι πλέον μόνον λίγα εικοσιτετράωρα μακριά. Διαβάστε προσεκτικά στις συμβουλές που ακολουθούν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε πριν την εκκίνηση για να απολαύσετε τον αγώνα σας, να μεγιστοποιήσετε την απόδοση σας και να μην …πετάξετε στα σκουπίδια τις προσπάθειες που τόσο καιρό καταβάλατε.
Back to Top