Σφιχτή κοιλιά σε 5′

Δυναμώστε και γραμμώστε τους κοιλιακούς σας με μόνο 5 λεπτά την ημέρα!

FacebookTwitterEmailShare
Κι όμως γίνεται! 5 λεπτά τη μέρα μπορούν να δυναμώσουν και να γραμμώσουν τους κοιλιακούς σας σε βαθμό που δεν
το περιμένετε. Εσείς απλά βάλτε τις στο καθημερινό σας πρόγραμμα και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν!
 
Εκτελέστε τις παρακάτω ασκήσεις διαδοχικά με τη συγκεκριμένη σειρά συνολικά για 5 λεπτά ως εξής: 30 δευτερόλεπτα άσκηση – 30 δευτερόλεπτα διάλειμμα. Επαναλάβετε μέρα παρά μέρα για περίπου 2 εβδομάδες.
 
Μετά από 8 φορές που θα εκτελέσετε αυτήν την προπόνηση αλλάξτε την αναλογία σε 45 δευτερόλεπτα άσκησης – 15 διαλείμματος. Θα μπορείτε πλέον να τις εκτελείτε καθημερινά.
 

Άσκηση 1
Ξαπλώστε ανάσκελα, ενώστε και ανεβάστε τα πόδια σας στο ύψος της μέσης σας ελαφρώς λυγισμένα και με τα χέρια ενωμένα προσπαθήστε να τα φτάσετε κοιτάζοντας προς τα πάνω. Φροντίστε στην επαναφορά να μην χαλαρώνετε εντελώς αλλά να χρησιμοποιείτε τους κοιλιακούς για να «φρενάρουν». 

Άσκηση 2
Ξαπλώστε ανάσκελα και φέρτε τα πόδια σας σε ορθή γωνία με το σώμα σας και τα γόνατά σας λυγισμένα. Κατεβάστε το ένα πόδι και πατήστε ελεγχόμενα στη μύτη του ποδιού. Μόλις ολοκληρώσετε την κίνηση επαναλάβατε και για το άλλο.  

Άσκηση 3
Πάρτε θέση πους απς με τα χέρα σε μεγάλη διάσταση. Ανεβάστε τo ένα πόδι προς τα πάνω κρατώντας το τεντωμένο και προσγειωθείτε κάθε φορά στη μύτη. Επαναλάβατε και για το άλλο πόδι.  

Άσκηση 4
Στηριχθείτε στο πλάι στον αγκώνα σας και στα γόνατα και ανεβάστε το σώμα σας εγκάρσια με τους πλάγιους κοιλιακούς. Εκτελέστε και για την άλλη πλευρά (αυτή η άσκηση μετράει για δύο, μία για κάθε πλευρά).

Θα χρειαστείτε:
1 στρώμα γυμναστικής / 1 ρολόι ή χρονόμετρο

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πλειομετρικές ασκήσεις με το βάρος του σώματος
Δυναμώστε τα πέλματά σας εκτελώντας απλές και εύκολες ασκήσεις ενώ απολαμβάνετε τα μπάνια σας!
Οι πλειομετρικές ασκήσεις αποτελούν έναν ακόμα τρόπο για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας αλλά και δημιουργήσουμε καλύτερη υποδομή αυξάνοντας τη δύναμή μας.
Back to Top