IRONMAN 70.3 Greece 2022 Vouliagmeni

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και για τους παράλληλους αγώνες

Share
IRONMAN 70.3 Greece 2022 Vouliagmeni

Ξεκίνησε στις 11 Μαΐου η περίοδος εγγραφών για τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του IRONMAN 70.3 Greece 2022 Vouliagmeni. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Τον Ιανουάριο η EY ZHN Greece ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2022 στην πανέμορφη περιοχή της Βουλιαγμένης!

Σήμερα ανακοινώνουμε 2 ακόμα αθλητικά γεγονότα, που θα πλαισιώνουν το αθλητικό αυτό παγκόσμιο event και θα χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, συνοδούς και επισκέπτες!

Η αυλαία θα ανοίξει στις 21 Οκτωβρίου στην περιοχή του Καβουρίου με το Under Armour Night Run Vouliagmeni. Πρόκειται για έναν αγώνα 5χλμ που θα ξεκινήσει στις 18:00 στην παραλία στο Μεγάλο Καβούρι και οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε μία ειδυλλιακή διαδρομή με φόντο το Σαρωνικό ενώ δύει ο ήλιος χρωματίζοντας τον ουρανό και τα συναισθήματα και τερματίζοντας στο φωτισμένο νησάκι με το αρχαίο φρούριο.

Δε θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε εκτός τους μικρούς μας φίλους που αποτελούν τους αυριανούς υπεραθλητές μας! Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 09:00 έρχεται το IRONKIDS® GreeceVouliagmeni στο Καβούρι! Οι μικροί μας φίλοι, από 6 έως 12 ετών, θα αγωνιστούν σε 3 διαδρομές δίπλα στη θάλασσα, 500, 1000 & 1500 μέτρων, ανάλογα με την ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλούν όλους τους λάτρεις του αθλητισμού στην περιοχή του Καβουρίου στις 21 και 22 Οκτωβρίου πριν από το μεγάλο αγώνα τριάθλου IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece.

Οι εγγραφές για τις παράλληλες εκδηλώσεις ανοίγουν σήμερα 11 Μαΐου με περιορισμένες συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στα κανάλια επικοινωνίας μας:

Website: https://www.ironman.com/im703-vouliagmeni
Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.ironman.com/im703-vouliagmeni-register
Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece
Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο