3ο Olympic Day Run – Αναβολή

Συνεχίζονται οι εγγραφές με αγώνες για όλους στην Θεσσαλονίκη

Share

Προσοχή: Ο αγώνας έχει αναβληθεί.
Για να δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

Το Ολυμπιακό Μουσείο, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Δ.Κ.Ο. OLYMPiA προκηρύσσουν και διοργανώνουν αγώνες δρόμου 10.000m, 5.000m & 1.500m για Οικογένειες και Δημοτικά Σχολεία με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ

26 Σεπτεμβρίου 2020

2. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

2.1 Αγώνας Δρόμου 10 Km

Ώρα Εκκίνησης: 18:00

Αφετηρία & Τερματισμός, επί της Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου (γλυπτό »ΟΜΠΡΕΛΕΣ», νέα παραλία)

Περιγραφή Διαδρομής:
Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με πορεία Νότια, αναστροφή στο ύψος της διακλάδωσης των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Μαρίας Κάλλας, επιστροφή επί της Λεωφ. Μ.Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως αριστερά στην Μανώλη Ανδρόνικου, είσοδο στη οδό Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, αναστροφή αριστερά στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου και συνέχεια επί των οδών Καρατάσου, Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ» στη νέα παραλία

2.2 Αγώνας Δρόμου 5 Km

Ώρα Εκκίνησης: 19:30

Αφετηρία & Τερματισμός, επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου (στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ»)

Περιγραφή Διαδρομής:
Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια, δεξιά στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και αμέσως αριστερά στην Μανώλη Ανδρόνικου, είσοδο στη οδό Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, αριστερά στην οδό Ναυμαχίας Λήμνου και συνέχεια επί των οδών Καρατάσου, Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ», στη νέα παραλία.

2.3 Αγώνας Δρόμου 1,5 Km

Ώρα Εκκίνησης: 20:30

Αφετηρία & Τερματισμός, επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου (στο ύψος του γλυπτού «ΟΜΠΡΕΛΕΣ»)
Περιγραφή Διαδρομής
Αφετηρία επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου με πορεία Νότια, αναστροφή στο ύψος της οδού Καραϊσκάκη, επιστροφή επί της Λεωφ. Μεγ.Αλεξάνδρου με κατεύθυνση Βόρεια και τερματισμός στο ύψος του γλυπτού »ΟΜΠΡΕΛΕΣ», στη νέα παραλία.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympicdayrun.gr όπως και στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Μουσείου www.olympicmuseum-thessaloniki.org

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετέχει κάποιος στους Αγώνες Δρόμου 10Km, 5Km και 1,5Km, του 3ου Olympic Day Run, θα πρέπει να πληροί προϋποθέσεις και ειδικότερα για συμμετοχή σε:
– 10 km, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18o έτος της ηλικίας του
– 5 Km, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12o έτος της ηλικίας του
– 1,5 Km, θα πρέπει να είναι γεννημένος/η πριν από το 2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή ανήλικων δρομέων είναι η προσκόμιση Υπεύθυνης Δήλωσης / Βεβαίωσης Συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα και για ηλικίες μέχρι 12 ετών με συνοδεία ενήλικα.
Όσον αφορά σε ομαδικές συμμετοχές για σχολεία, συλλόγους, σωματεία κ.ά. φορείς στον Αγώνα Δρόμου 1,5 Km θα πρέπει ο Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής (Εκπαιδευτικός, Προπονητής, κ.ά.) να προσκομίσει την κατάσταση των συμμετεχόντων μαθητών με επίσημο έγγραφο του σχολείου, συλλόγου, σωματείου ή άλλου φορέα, συνοδευόμενη από τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των κηδεμόνων/γονέων.

Σε περίπτωση ανήλικων δρομέων, ο δηλωθείς «Υπεύθυνος Οικογενειακής Εγγραφής» ασκεί τη γονική μέριμνα αυτών. Με τη συγκατάθεσή του, ο «Υπεύθυνος οικογενειακής εγγραφής» συναινεί στη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα και συμφωνεί με το περιεχόμενο της παραπάνω δήλωσης.

Σε περίπτωση ομαδικών εγγραφών, ο δηλωθείς «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής», φέρει την αποκλειστική ευθύνη της επιμέλειας και της πλήρους ευθύνης των ανήλικων, επί όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειάς των. Για την παραλαβή του εξοπλισμού, ο «Υπεύθυνος Ομαδικής Εγγραφής» οφείλει να προσκομίσει Υπεύθυνες Δηλώσεις όλων των γονέων των ανήλικων δρομέων, με τη συγκατάθεση τους ως προς τη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα καθώς και την εξουσιοδότηση του «Υπεύθυνου Ομαδικής Εγγραφής»

4. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν και θα τερματίσουν στους Αγώνες 10 Km, 5 Km, & 1,5 Km, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή καθώς και έπαθλα στους νικητές. Νικητές θα ανακηρυχθούν οι πρώτοι τρεις (3) δρομείς, γυναίκες και άντρες αντίστοιχα, που θα τερματίσουν στους Αγώνες 10 Km & 5 Km, τα τρία (3) πρώτα κορίτσια και αγόρια ηλικίας έως 12 ετών και οι τρεις (3) πρώτοι δρομείς, γυναίκες και άντρες άνω των 12 ετών, που θα τερματίσουν στον Αγώνα 1,5 Km.
Επιπλέον, θα βραβευθεί η πολυπληθέστερη ομάδα συμμετοχής στη διοργάνωση.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

5.1 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr από 22 Ιουνίου 2020 μέχρι και 6 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 14.00.

5.2 ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Α. ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ
στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Fax +302310 968726
Email [email protected] ή [email protected]

Γ. ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ

Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, Θεσ/νίκη, 54638, Τ. 2310 968531

5.3 ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολυμπιακό Μουσείο, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, 54636, Θεσσαλονίκη
Τ. +30 2310 968531, F. +30 2310968726, Ε. [email protected]
www.olympicdayrun.gr και www.olympicmuseum-thessaloniki.org.gr
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Κέντρου Εγγραφών: Καθημερινά 9.00-17.00 & Σάββατο 10:00-12:00

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 24 και 25 Σεπτεμβρίου 9:00 έως 17:00
(ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.olympicdayrun.gr)

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επετειακός Λαφονήσιος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Life Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
40ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος – Λεύκτρα
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο