3ο Olympic Day Run – Αναβολή αγώνα

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του 3ου Olympic Day Run ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα που είχε προγραμματιστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο:

«O Δήμος Θεσσαλονίκης, εκτάκτως ανακοίνωσε την άρση των αδειών παραχώρησης εγκατάστασης όλων των δρομικών και αθλητικών γεγονότων, που θα διεξαχθούν εντός της επικράτειάς του (https://thessaloniki.gr/anabolh-diorganoseon-tritou…). Η ανακοίνωση οδηγεί την Οργανωτική Επιτροπή 3ου Olympic Day Run GREECE σε αναγκαστική απόφαση αναβολής της διεξαγωγής του αγώνα.

Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου (Olympic Run) της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και φέρει τη σφραγίδα των Ολυμπιακών κύκλων, θα διεξαχθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μόλις ομαλοποιηθεί ο ρυθμός διασποράς του ιού και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη ενημέρωση των εγγραμμένων δρομέων. Σύσσωμη η Ολυμπιακή οικογένεια και οι εγγεγραμμένοι δρομείς, ακολουθώντας τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων, ανανεώνουν το ραντεβού τους, σε ασφαλή για όλους ημερομηνία, που θα σημάνει την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη χώρα μας.

Με την ευχή, σύντομα να επιστρέψουμε στον αγώνα και στη ζωή, μένουμε συντονισμένοι για την εκκίνηση του 3ου Olympic Day Run GREECE!

Back to Run! Back to Life!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο