3ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής

13-10-2019: Αγώνες 26 και 5χλμ.

Share

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.) συνδιοργανώνουν τον αγώνα «3ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΟΧΗΣ» συνολικής απόστασης 26 και 5 χλμ. αντίστοιχα. Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Ο Αγώνας των περίπου 26.000μ. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 5.000μ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

Κατεβάστε την προκήρυξη του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη
13-5-2018: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στα στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου
2nd Polygyros Run Halkidiki
26-8-2018: Aγώνες 14,7 χλμ. & 5,2 χλμ. στη Χαλκιδική
7ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο