29ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ: Οι τελευταίες οδηγίες

Λίγο πριν την εκκίνηση του 29ου Ετήσιου Αγώνα Δρόμου του ΣΔΥ Αθήνας η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους 1780 δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή και παραθέτει τις τελευταίες οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Επιπλέον προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να έρθουν, να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των δρομέων συμμετέχοντας σε αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Share

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά απέναντι από το παλιό αεροδρόμιο. Και φέτος αριθμός των δηλώσεων συμμετοχής ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φτάνοντας τις 1780.
Στη φετινή διοργάνωση η οποία αποτελεί μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΣΔΥ Αθηνών θα υπάρχουν βραβεύσεις και στις ηλικιακές κατηγορίες, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική χρονομέτρηση και για τα παιδιά (θα υπάρξουν 4 ηλικιακές κατηγορίες σε αγόρια και κορίτσια έως 9, 10-12, 13-15 και 16-18 ετών) ενώ θα πραγματοποιηθεί και η τελετή αδελφοποίησης του ΣΔΥΑ με τον ΣΔΥ Μεσσηνίας ο οποίος θα συμμετάσχει στον αγώνα με 12μελή ομάδα.
Η διαδρομή είναι επίπεδη και επίσημα μετρημένη και καθώς οι καιρικές συνθήκες αναμένονται ευνοϊκές (ηλιοφάνεια, ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι και θερμοκρασία από 8-15ο C) ελπίζουμε όλοι να χαρούν τον αγώνα τους και να πετύχουν τους στόχους τους.
Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων και για να διεξαχθεί απρόσκοπτα ο αγώνας παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες.

Χρήσιμες οδηγίες
Παραλαβή φακέλου συμμετοχής
Ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου σας μπορείτε να δείτε τον αριθμό συμμετοχής σας.

Α έως και K

Λ έως και Ν

Ξ έως και Ω και Λατινικοί χαρακτήρες A to Z

Για την παραλαβή του φάκελου συμμετοχής σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας την απόδειξη πληρωμής καθώς και ένα έγγραφο ταυτοποίησης (Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο κλπ).
Η διαδικασία παράδοσης των φακέλων συμμετοχής θα ξεκινήσει από τις 8:00 π.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με 6 σημεία εξυπηρέτησης ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου κάθε δρομέα.
Σας παρακαλούμε να εντοπίσετε τον αριθμό σας πριν τον αγώνα έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα.
Σε περίπτωση που, παρόλο που έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία της εγγραφής, δεν μπορείτε να βρείτε το όνομά σας στις λίστες, θα ήταν καλό να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία με την Οργανωτική Επιτροπή.
Θα λειτουργήσει χώρος φύλαξης των προσωπικών σας αντικειμένων. Σας παρακαλούμε να φροντίσετε να έχετε μία τσάντα στην οποία θα κολήσετε το αυτοκόλλητο που θα βρείτε στον φάκελο που περιέχει τον αριθμό συμμετοχής σας, το chip χρονομέτρησης και τις παραμάνες, προκειμένου να είναι πιο εύκολη η εύρεσή της μετά τον τερματισμό σας.
Επισημαίνεται ότι για να παραλάβετε τα πράγματά σας θα πρέπει να δείξετε τον αριθμό συμμετοχής σας (bib number).
Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε το chip χρονομέτρησης στα παπούτσια σας μόλις παραλάβετε τον φάκελο καθώς και τον αριθμό συμμετοχής σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια της παράδοσης.

Προθέρμανση
Για την προθέρμανσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σημασμένη διαδρομή που διατρέχει το αθλητικό κέντρο και τον παράπλευρο χώρο των ρίψεων. Θα σας παρακαλούσαμε να αποφύγετε να κάνετε την προθέρμασνή σας στο ταρτάν του κυρίως σταδίου.

Εκκίνηση
Ο χώρος της εκκίνησης θα είναι ειδικά διαμορφωμένος και χωρισμένος σε τρεις ζώνες.
Στην Ζώνη Α θα τοποθετηθούν οι δρομείς με επιδόσεις κάτω από 45’.
Στην Ζώνη Β θα τοποθετηθούν οι δρομείς με επιδόσεις κάτω από 45’ έως 60’.
Στην Ζώνη Γ θα τοποθετηθούν οι δρομείς με επιδόσεις πάνω από 60’.
Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην ζώνη που αντιστοιχεί στην επίδοσή σας στις 9:50 έτσι ώστε η εκκίνηση να διεξαχθεί ομαλά.
Ακολουθεί το σχετικό πλάνο.Κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ακολουθείστε τις οδηγίες των κριτών κατά τη διάρκεια της διαδρομής.
Σας παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα τμήμα της παραλιακής Λεωφόρου.
Στο σημείο της αναστροφής (5ο χλμ.) θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσετε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης έτσι ώστε να συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα.
Στο 5ο χλμ, θα λειτουργεί σταθμός υδροδοσίας. Σας παρακαλούμε να πετάξετε το πλαστικό μπουκάλι σε κάποιο κάδο ή κοντά στον σταθμό υποστήριξης έτσι ώστε να αποφευχθεί η ρύπανση του χώρου.

Τερματισμός
Ελπίζουμε να χαρήκατε τον αγώνα σας. Αφού περάσετε την γραμμή του τερματισμού θα σας παρακαλούσαμε να συνεχίσετε να κινείστε προς την έξοδο της χοάνης για την παραλαβή του αναμνηστικού διπλώματος, του μεταλλίου, νερού, μπανάνας από την εταιρεία Dole Hellas καθώς και ειδικού κέικ αποκατάστασης FeedBack προσφορά των Μύλων Καπλανίδη, και την παράδοση του chip χρονομέτρησης η οποία είναι υποχρεωτική. Σας θυμίζουμε ότι το chip δεν έχει καμία χρησιμότητα μετά τον αγώνα και προκαλεί επιπλέον κόστος στους διοργανωτές.
Σας περιμένουμε λοιπόν το πρωί της Κυριακής από τις 8:00 και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Η Οργανωτική Επιτροπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας διαφορετικός δρόμος
Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα ο 3ος ορεινός αγώνας Δρόμος του Νερού – WaterTrailRace 2012 που διεξάγεται στο πλαίσιο του 4ου Wood Water Wild festival.
7/8-9-2019: Αγώνες στην Αίγινα
Καλή διαδρομή στη Χαλκιδική
Αγώνας δρόμου σε μία εύκολη διαδρομή διεξάγεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στη Χαλκιδική. Ο λόγος για τον “1ο Αριστοτέλειο δρόμος Πευκοχωρίου – Χαλκιδικής”. Δείτε την προκήρυξη του αγώνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο