Με επιτυχία ο Γύρος της Νέας Σμύρνης

Ένας αγώνας που μετρά ήδη 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού τερμάτισαν επίσημα περισσότεροι από 770 δρομείς.

Share

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης γέμισε από νωρίς δρομείς που δεν πτοήθηκαν ούτε από τη ζέστη αλλά ούτε και από τη δυσκολία της διαδρομής κι έλαβαν μέρος στον αγώνα που διοργανώνεται από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.).

Η απόσταση του αγώνα ήταν όπως και κάθε χρόνο λίγο περισσότερο από 7,5 χλμ. με τη διαδρομή να ξεκινά από την κεντρική πλατεία, να περνά από κεντρικούς δρόμους της Ν. Σμύρνης, από τους οποίους αρκετοί ήταν ανηφορικοί, και να τερματίζει και πάλ στην πλατεία.

Νικητής του αγώνα ήταν ο μαραθωνοδρόμος Γιάννης Παπαδόπουλος σε χρόνο 24:24 με τους Παναγιώτη Αλιφέρη και Emanuel Chaja  να ακολουθούν αρκετά πιο πίσω.

Επίσημα στον αγώνα τερμάτισαν 774 δρομείς.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς
24-9-2017: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 10 χλμ. στη Λιβαδειά
Kallithea Half Marathon 2020 - Ακύρωση
Νέα ημερομηνία για τους αγώνες της Καλλιθέας
Σταθερή αξία το Μονοπάτι Παρνασσού
Περισσότεροι από 250 δρομείς βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης την περασμένη Κυριακή στην Αμφίκλεια για να λάβουν μέρος στον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Η διοργάνωση ήταν για μία ακόμα χρονιά πάρα πολύ καλή ενώ το τέλος βρήκε τους δρομείς ενθουσιασμένους. Νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Διαλεκτός που επικράτησε με άνεση στους άνδρες και η Μίνα Συλλαίου στις γυναίκες.
Back to Top