4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Sougliani Trail

15-4-2018: Αγώνες στο Σταυρό Θεσσαλονίκης

Share

Την Κυριακή 15 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 4os Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Sougliani Trail 24,5km, Sougliani Race 12km, Sougliani Kids 1km.
Οι αγώνες διεξάγονται στο Στρατονικό Όρος,  που βρίσκεται στον Σταυρό και Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης, στα σύνορα του νομού Θεσσαλονίκης με Χαλκιδικής και που διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής έως τις 8 Απριλίου

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή

Δείτε εδώ τη διαδρομή των 24,5χλμ.

Δείτε εδώ  τη διαδρομή των 12χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://fosstavrou.gr/trail/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Ξ έως και Ω και Α - Ζ
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
Τρέχουμε στα ίχνη του «θηρίου» 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Με θέα το Ιόνιο
Την ευκαιρία να δουν την Κέρκυρα τρέχοντας θα έχουν οι δρομείς που θα συμμετέχουν στο 4ο Αχίλλειο Αγώνα Δρόμου, αγώνας που παίρνει το όνομά του από το χώρο αφετηρίας του, που δεν είναι άλλος από το Ανάκτορο του Αχίλλειου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο